Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőre ráirkálnak a facebookon férfiak?
Kint van egyöntetűen hogy van párkapcsolatom, ennek ellenére nem rakhatok ki képet magamról mert egyből el kezd/kezdenek írkálni. Nincs többezer ismerősöm, csak akiket valóban ismerek. Sokkal már több mint tiz éve nem is találkoztam, ennek ellenére rám írkálnak napi szinten.
Ez miért jó bárkinek is?
Volt akit szépen megkértem hogy ne üzengessen mert a párom nem veszi jó néven, erre még én voltam a rib..c.
Ezek után el tudom képzelni hogy az igazán bomba csajok milyen üzeneteket kaphatnak napi szinten. :D

Ha kezdeményeznek az se jó. De ha nem akkor meg az a baj hogy nem férfiak.
🙃
Nektek semmi nem jó.
Szóval akkor ha jól értem, képet nem szabad kirakni.
Hiába vagyok kapcsolatban, mindig lesz olyan értetlen aki bepróbálkozik. Szuper. 😀

Folyamatosan, pedig teljesen normál képek vannak fenn. Semmi kihívó és általában csak arcomról. A nevem XYné ként van fenn
A kedvencem:
Hősszerelmes: - Szia mit csinálsz?
Én: - Miért?
Hősszerelmes: - Van barátod?
Én: - Nincs sajnos a férjem nem engedi.... :(
Hősszerelmes: - Akkor nincs?
Én: - A nevemből nem egyértelmű?
Hősszerelmes: - Jaaaaaaa
Másik:
- Tudom hogy van férjed, írj!

Meg lehet úgy osztani képet, hogy ne legyen nyilvános, egyből nem tud ismeretlen kommentelni. Sőt, ma már az üzeneteket is lehet szűrni már úgy is, hogy engedélykérésbe se menjen, egyből kuka.
Csak körül kéne nézni a beállítások közt.
Sajnos ahogy írtam is a régi gyerekkori ismerőseim között is akad ilyen.
Lassan 15 éve van párom, vannak közös fotók stb.
Nem értem miért kell ez így is. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!