Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nőre ráirkálnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőre ráirkálnak a facebookon férfiak?

Figyelt kérdés

Kint van egyöntetűen hogy van párkapcsolatom, ennek ellenére nem rakhatok ki képet magamról mert egyből el kezd/kezdenek írkálni. Nincs többezer ismerősöm, csak akiket valóban ismerek. Sokkal már több mint tiz éve nem is találkoztam, ennek ellenére rám írkálnak napi szinten.

Ez miért jó bárkinek is?

Volt akit szépen megkértem hogy ne üzengessen mert a párom nem veszi jó néven, erre még én voltam a rib..c.

Ezek után el tudom képzelni hogy az igazán bomba csajok milyen üzeneteket kaphatnak napi szinten. :D

2022. máj. 30. 07:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Rám nem szoktak.
2022. máj. 30. 08:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy picit csúnyácska arcú, de amúgy magas, vékony, jótestű lány ismerősöm. Igen, ő a múltkor is mutogatta, hogy nagy átlagban havi 1-2 férfi ír rá ismeretlenül ismerkedési szándékkal. Ő 21 éves, akik ráírnak azok a legtöbben szintén huszonévesek.
2022. máj. 30. 08:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Amikor egyedülállóként voltam fent, előfordult hogy ismeretlenek írtak, egy időben törökök akartak ismerkedni :D Aztán amikor társkereső appokon voltam fent, akkor nagyon sok kéretlen üzenetem jött Fb-on. Mióta kapcsolatban vagyok (és ez jól látható az adatlapon) lekoptak ezek az emberek, nem kapok ilyeneket.
2022. máj. 30. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Rám nem írnak. (nincs fent egyetlen kép sem, amin látszom)
2022. máj. 30. 10:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem rakok ki képeket. Mikor életemben először kiraktam tavaly egy profilképet, akkor két exem rámírt (amúgy meg van adva, hogy házas vagyok). Azóta megint semmi. Akinek alacsony az aktivitása Facebookon, azt nem találják be szerintem.
2022. máj. 30. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha kezdeményeznek az se jó. De ha nem akkor meg az a baj hogy nem férfiak.

🙃

Nektek semmi nem jó.

2022. máj. 30. 10:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ha jól értem, képet nem szabad kirakni.

Hiába vagyok kapcsolatban, mindig lesz olyan értetlen aki bepróbálkozik. Szuper. 😀

2022. máj. 30. 11:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan, pedig teljesen normál képek vannak fenn. Semmi kihívó és általában csak arcomról. A nevem XYné ként van fenn

A kedvencem:

Hősszerelmes: - Szia mit csinálsz?

Én: - Miért?

Hősszerelmes: - Van barátod?

Én: - Nincs sajnos a férjem nem engedi.... :(

Hősszerelmes: - Akkor nincs?

Én: - A nevemből nem egyértelmű?

Hősszerelmes: - Jaaaaaaa

Másik:

- Tudom hogy van férjed, írj!

2022. máj. 30. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Meg lehet úgy osztani képet, hogy ne legyen nyilvános, egyből nem tud ismeretlen kommentelni. Sőt, ma már az üzeneteket is lehet szűrni már úgy is, hogy engedélykérésbe se menjen, egyből kuka.

Csak körül kéne nézni a beállítások közt.

2022. máj. 30. 15:23
 10/12 A kérdező kommentje:

Sajnos ahogy írtam is a régi gyerekkori ismerőseim között is akad ilyen.

Lassan 15 éve van párom, vannak közös fotók stb.

Nem értem miért kell ez így is. 🙂

2022. máj. 31. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!