Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a különbség egy igaz, mély barátság és egy párkapcsolat között a szexen kívül?
A legjobb barátodhoz jó esetben nem vonzódsz. A partneredhez viszont igen.
A legjobb barátodat nem ölelgetnéd és csókolgatnád folyton, nem érzed, hogy testi megnyilvánulásai kellene legyen a szereteted kifejezésének. A pároddal viszont jó esetben sokat bújsz és puszilgatod ha az értintés a szeretetnyelved része.
Meghàt a legjobb baràtom férfi, de inkàbb nővel lennék pàrkapcsolatban 🤫😉
Tudom, kicsit makacs vagyok 😂😆😜😆😂
A barátság sokkal de sokkal értékesebb mint a párkapcsolat.
Az ugyanis nem a lehúzásról szol.
A vonzódás és a romantikus érzelmek. Pontosabban ugye barátságnál nincs vonzalom és romantikus érzelmek.
Nem tudom egyesek számára miért olyan nehéz ez.
Most illúzióromboló leszek, de a mély barátság fogalmához nekem hozzátartoznak a komoly beszélgetések, az intellektus. A párkapcsolathoz is hozzátartozna. De itt a bökkenő : a párkapcsolatok a lehető kegritkábban szólnak arról, h veretes szépirodalmat tanulmányozzunk együtt.
A romantikázás és a bújás meg csak az elején van, a következő időszak már a veszekedésekről, elhidegülésről, egymás agyára menésről , kényszeres kompromisszumokról szólnak.
A barátság lehet életre szóló, a párkapcsolatnak csak az első rövid szakasza szól max a szerelemről (valakiknél akkkor se....).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!