Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők akik az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik az idősebb nő/fiatalabb férfi kapcsolatát betegesnek tartják, azok irigyek, mert már csak a halál kívánja meg őket?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%

Én nem is csak az, hogy betegesnek tartom, csak nem értem. Most persze nem az ilyen egynéhány évekről beszélek, mert az simán oké, hanem a 10-15+ éves korkülönbségeket a nő javára. Mégis mit akarhat egy 20 éves suhanc egy 35-40 vagy több éves nőtől, akinek potenciálisan már gyerekei vannak (akár a sráccal egyidősek ráadásul)? Mármint oké, a haveroknak eldicsekedni hogy megvolt a "milf" azt persze értem, meg az idősebb nő tapasztalatával majd jól bevezeti az addig rejtett titkokba a hálószobában, na de komoly kapcsolatra? Nekem ez fura. Fordított esetben is amúgy elítélem, mert egy 35-40 (vagy több) éves férfi ne akarjon már 20 éves lányokat lekötni maga mellett egy életre, ott is megértem a szexuális vágyat persze, de az néhány alkalom után kifullad, lehet menni tovább élni boldogan az életét mind a kettőnek külön. Na de hogy ebből kapcsolat... Hát én bizony értetlenkedek, hogy mégis miért. Nem nevezném ezt ítélkezésnek, mert nyilván az ő dolguk, ők tudják, hogy nekik mi a jó, nekem sem jogom sem okom pálcát törni felettük, egyszerűen csak nem tudom felfogni, hogy ebben mi a pláne bármelyik félnek is. Na meg azt sem teljesen értem, hogy a fiatalabb fél hogy tudja vonzónak tartani az idősebbet, amikor minden ráncos és lóg és plöttyedt (nyilván nem arra gondolok, amikor az "idősebb" fél a 35-40 éves korosztályt képviseli, hanem azért jócskán többre).

És nem, az a helyzet, hogy nem csak a halál kíván meg szerencsére, így 29 évesen :D Nincs mire irigykednem, se 20 éves, se 40 éves hapival nem jönnék össze, legalábbis kapcsolatra biztosan, a szex meg mindig egyedi elbírálás alá esik, de szerintem még arra sem igazán. Pedig még kisebb is a korkülönbség akármelyik irányba, mint amiket néha látni szoktam a világban.

2022. máj. 29. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

A 35 40 es nők még fittek fiatalok szexik

A 40 es pasik meg lerokkant taták javarészt.

Egy 35 40 es simán még szülni is tud. Nem egyet ismerek aki huszonévessel házasodott es baba meg szerelem van.

2022. máj. 29. 20:07
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 igen, 40 felett egy nő már igazi kapcsolatra nem gondolhat egy fiatalabb férfival, de a szexkapcsolaton is sokan hüledeznek. Egyáltalán nem biztos hogy egy negyven-ötvenéves nőnek mindene lóg, lehet szebb a teste mint egy 17 évesnek 😂😂😂

Mitöbb, lélekben is lehet fiatalabb. De nem is a te korosztályod szokott irigykedni, hanem a korán öregedő negyvenesek-ötvenesek.

2022. máj. 29. 21:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet benne irigység, vagy azt nem tudják elképzelni, hogy működhet jól a dolog. Nekem eddig minden pasim vagy fiatalabb volt, vagy egyidős, így alakult, fiatalabbnak is nézek ki a koromnál. Viszont én meg a fordítottját tudom nehezen elképzelni a magam számára, hogy jóval idősebbel jöjjek össze, mert ha nem kívánom az illetőt testileg, úgy rossz nekem (és igen, bevallom, hogy a korosztályom, illetve a 4-5 évvel fiatalabbak tetszenek). 31/N
2022. máj. 29. 21:44
 15/18 anonim ***** válasza:

A nő részéről nem tartom betegesnek. Épp ma találkoztam egy ismerőssel, aki 10+ éve ismer, de már nagyon rég láttuk egymást. Mondta, hogy én semmit nem öregszem, mindig ugyanúgy nézek ki. Hát, ha úgy nézek ki, mint 10 éve, akkor miért ne lehetne ugyanannyi idős pasim is, mint akkor?😂 Persze, tudom, hogy ez nem igaz, pont az utóbbi 7-8 évben érzem, hogy rengeteget öregedtem, de még mindig nem annyit, mint a korosztályom férfijai. Így leginkább a 30-35 éves korosztály, akiből megtetszhet valaki. Annál fiatabbakkal már nem nagyon tudok mit kezdeni. Húsz évesek szóba se jöhetnének, de a 40+ férfiak meg annyira szörnyen néznek ki! Minek lennék valakivel, akitől elfog az undor?

Férfi részről már inkább nem értem. Nem szültem még, testileg viszonylag rendben vagyok, de azért nem áltatom magam azzal, hogy jobb testem van, mint egy huszonévesnek. Persze biztos van, akinél igen, de a többségnél nem.

40N

2022. máj. 29. 23:13
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 sok mindent én se tudtam volna magamról elképzelni. De soha ne mondd hogy soha...
2022. máj. 30. 00:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Volt 20 évvel fiatalabb barátom, mindenki szörnyülködött körülöttem, miért? Két független felnőtt ember voltunk, nem ártottunk senkinek, baromi jól éreztük magunkat. A szörnyülködőkbek azt mondtam, jobb lenne ha egy családos férfival kevernék? Akkor csend lett. Színtiszta irigységről szólt az egész.
2022. máj. 30. 00:07
 18/18 A kérdező kommentje:
#15 férfi részről szerintem egyszerűen jólesik nekik a nyugodt kiegyensúlyozott magabiztos nő, aki nem sietteti, nem játszmázik, nem hisztizik, nem kell neki gyerek stb.
2022. máj. 30. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!