Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakit szeretni, de valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit szeretni, de valaki másra is vágyni. Éreztél már így?

Figyelt kérdés

Mikor szereted a párod, de testileg-lelkileg felkelti valaki más is a figyelmed. Nincs gond a kapcsolatoddal, de azzal a másikkal is legalább annyira szeretnéd megélni a szerelmet, az életet.

Szerintem mindenki érez úgy, hogy van amit hiányol párjából akármennyire is szereti, meg akármennyire jó is a kapcsolatuk. Én ebben a másikban pont azokat találtam meg, amiket páromból hiányolok.

Talán a kettő lenne egy egész, egy tökéletes egész.

Éreztél már így?

Hogy lehet elhessegetni a másik iránti érzéseket? Mikor vele is legalább annyira szeretnéd megélni az életet mint pároddal?

2022. máj. 29. 06:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Közmondás :

Egy fenékkel két lovat nem lehet megulni..

Ha pedig már más iránt vannak ilyen érzéseid, akkor a mostani kapcsolatod valahol megrepedt és a résbe kezd belefurakodni az az érzés,ami később széttöri...

Átéltem ezt, azon az oldalon,akit így hagytak el...először csak vágyra hivatkozott a párom, később pedig ...

Nem kívánom senkinek az érzést, amit okozott.....Életem szerelme volt...

2022. máj. 29. 07:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem mindenki érez úgy, hogy van amit hiányol párjából akármennyire is szereti, meg akármennyire jó is a kapcsolatuk. Én ebben a másikban pont azokat találtam meg, amiket páromból hiányolok."

És ebben a másikban meg pont azokat nem fogod megtalálni, amiket a jelenlegi párodban, tehát ő sem lesz majd elég neked hosszútávon. Ördögi kör, viszont teljesen tökéletes ember nincs. Amíg ezt nem ismered fel, addig ne köteleződj el senki mellett.

2022. máj. 29. 07:13
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Az érzést a másik iránt nem tudom elhessegetni, hanem hatalmat gyakorolok fölötte, várom, hogy elmúljon, mert az idő elmulasztja, közben élem eddigi életem a párommal. Ettől vagyok ember és nem állat,hogy nem a nemiszervem vagy a hormonrendszerem irányít, hanem a tudatom. 2 3 hónap alatt elmúlik az érzelem, ha nem keresed a társaságát. Amúgy ez maga a hűség.
2022. máj. 29. 07:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ilyen flört meg kémia némi haversággal, érdeklődéssel nagyon sok ember iránt lehet. És persze ott a kíváncsiság, hogy mi van, ha ő jobb, megértőbb, hasznosabb nekem... Mi lenne? Annak is lennének olyan rossz oldalai, napjai, amiket most nem tudsz. Neked kell eldöntened, érdemes-e ezért elveszíteni, amid van. Az élet nem végtelen, azért bárkivel újat kezdeni még ha szuperül gördülékeny is kb. 2 év, mire kiderül az e akinek reméled. S ott van a párod - mellesleg - aki vajon ezt érdemli-e. Ha csak a rózsaszín köd hiányzik, az újdonság, akkor jobb esetben arra kellene törekedni, hogy vele éld meg, éleszd fel. Ez bizony egy idő után nem megy magától, tudatosan törekedni kell rá. Bárkivel.
2022. máj. 29. 07:48
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
Nem, soha nem volt ilyenem. Monogàmabb vagyok, mint egy àtlag katolikus pap...persze a ministrànsok jöhetnek 🤔😂😆😆😂
2022. máj. 29. 08:37
 6/12 anonim válasza:

Figyelj, hát szerintem ez kicsit attól is függ, hogy hány éves vagy.

Ha már idősebb felnőtt vagy, és több éve együtt vagytok a jelenlegi pároddal, és jól meg vagytok, akkor szerintem nem éri meg feladni a kapcsolatot az ismeretlenért.

De ha tizenvalahány éves vagy, és még nem volt sok kapcsolatod, akkor én meglépném a helyedben a változást. Ha pár év múlva szétmenne amúgy is a kapcsolatod a jelenlegi pároddal, akkor csak később bánnád, hogy nem lépted meg most. És fiatalon nem szereztél élményeket, nem “élted meg az életedben kialakuló lehetőségeket.” Most még fiatalon tehetsz ilyet, úgymond van egész sok lehetőséged “kísérletezni”, de később erre mar korlátoltabbak lesznek a lehetőségeid.

Bármelyik helyzet is áll fenn, azért a teszteld le, hogy a másik akire vágysz, az is ugyan így érez-e feléd, nehogy végül két pad közül a földre ess!

(De vigyázz, mert ha tudja, hogy kapcsolatban vagy, lehet csak illemből, “tartásból” nem mutatná úgy ki, hogy vonzódik feléd, nem merné kifejezni, nehogy “nyomulósnak” tartsd.)

2022. máj. 29. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
És hát persze illik előbb lezárni a jelenlegit, és csak utána bonyolódni másba. Gondolom, fordított helyzetben is minimum ezt várnád, nem hogy hetekig, hónapokig hazudjon a párod, min is agyal melletted.
2022. máj. 29. 09:51
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

Hasznos válaszok születtek, jó gondolatokkal.

Pont most akartam kiírni egy hasonló kérdést, hasonló helyzetben vagyok, és utálom magam érte..

Szerintem itt nagyon fontos 2 dolog:

1. A körülményeid/kapcsolatod háttere: milyen régóta vagytok együtt és milyen jó a kapcsolatotok? Egyeznek a céljaitok? Megadja alapvetően, amire vágsz (érzelmi téren, szexuális egyezőség, értékrend, célok egyeznek?) MI az a dolog, amit írsz, hogy hiányzik ezekből?

2. Őszinteség magaddal: ezt azért írom el, mert én sokáig homokba dugtam a fejem, hogy jó a kapcsolatom... Nem akartam, és fáj beismerni, hogy annyira nem jó, mint gondoltam vagy szeretném.. pedig el is hittem már, hogy jó, de mintha az élet rácáfolna, és azt tolná az arcomba, hogy figyeljek, becsapom magam.

Én most jutottam el oda tanulságként, hogy ezekből a leckékből azt értettem meg, hogy ne nyomjam el magamban azt valamit, ami hiányzik.. és ami miatt nem mertem bevallani, és mindig azt mondtam, hogy jó a kapcsolatom... Tehát ne hazudjak legalább magamnak, mert az igazság az, hogy soha senki nem fogja a te érdekeidet előre tenni, ez a te felelősséged. Ehhez kellett egy kis külső reflexió, visszajelzés is, hogy az érzésem, a hiány, mind valid...

Ha a fent 2 kérdéskörre őszintén megvannak a válaszaid, könnyebb döntened a továbbiakról. De iszonyat fontos, hogy őszinte legyél magaddal, ne félelemből dönts vagy válaszolj, csak spontán és őszintén. Írd le egy papírra, jegyzetbe.

Bocs, hogy hosszú lett, csak mivel hasonló helyzetbe kerültem, én eddig a felismerésig jutottam el, amit az élettől sikerült megtanulnom. (Mert én elnyomtam évekre valamit, amit lehet nem kellett volna)

2022. máj. 29. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Az mindenképpen jó, hogy tudod, mi hiányzik és miért figyeltélt fel a másikra. Mik ezek a tulajdonságok egyébként, ha nem titok? ÉS mióta érzel így? Mert lehet ez csak egy rövid fellángolás is..

Egy kis tapasztalatmegosztás, hátha még segít:

Ami feltűnt az írásodban, hogy kifejezetten úgy fogalmaztál, "ami az egyikből hiányzik.. és összegyúrni". No, ezzel csak óvatosan, tapasztalat: amikor én éreztem így, és tényleg csak amiatt figyeltem fel a 3.-ra, ami hiányzott a páromtól.. Akkor eszembe nem jutott volna a másikkal összejönni.. Szó szerint az iszonyatosan vonzott benne, ami téren hiányt szenvedtem a kapcsolatomban, de tényleg.. De kapcsolatra.. Nem köszönöm. Pedig elkezdtünk mélyebben beszélni és elkezdtek a hormonok is dolgozni, hiányzott is már-már. De kapcsolatra nem akartam vele kerülni, pedig ő nagyon szerette volna ezt továbbvinni..

Szóval nem mindegy, mi is az, ami neked hiányzik.

2022. máj. 29. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez nagyon összetett dolog. Mi van abban a másik emberben, ami a párodban nincsen meg?

Szereted a párod? Vagy a másikat szereted?

Ismerjük a másik ember nézőpontját? Kedvel Téged, vagy volt valami?

2022. máj. 29. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!