Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy laza kapcsolatból lehet több?
A helyzet a következő. Adott egy férfi, akivel mindig is kerülgettük egymást, nagyon erős vonzalom volt köztünk, aminek sokáig nem adtunk teret, majd elgyengültünk teljesen.🙄
Plusz még az jön hozzá, hogy sokat beszéltünk magánéleti dolgokról, flörtölgettünk, ha baj volt számíthattunk egymásra, tehát emberileg is kedveljük a másikat és csak nem szexuálisan.
Ezek ellenére sosem alakult úgy hogy ebből több legyen. Nem találkoztunk direktben, nem randiztunk, csak online vagy akkor történtek ezek a dolgok amikor véletlen találkoztunk.
Azt hittem miután lefeküdtünk egymással lenyugszunk”, és enyhül ez a dolog, de szerintem csak erősödött.🙊
Múltkor felhívott, pont szar kedvem volt, és hirtelen felindulásból elhívtam talizni, amit visszautasított mert dolga volt, és hogy majd máskor, de én úgy voltam vele hogy ebből nem lesz semmi.
Aztán pár napra rá keresett, találkoztunk, nagyon jól éreztük magunkat, majd megcsókolt.
Hát szerintem én még ennyire semmit sem élveztem😂😂
De ő is meglepődött mennyire finomak vagyunk egymásnak, aztán szexeltünk.
Nagyon jó volt.
Próbáltam nem túlgondolni semmit, annyit említett még telefonban a történtek előtt hogy ő most nem tudja mennyire nyitott kapcsolatra, de ez nem érdekelt engem.
Az első után lett második, harmadik
Szexen kívül is találkozunk, csak egy vacsi, tegnap például programott terveztünk, de elfelejtette hogy hivatalos egy szülinapra, és elvitt a baráti körébe, bemutatott mindenkinek, annyira figyelt rám és szépen bánt velem a sok barátja között😃
Küldtem hogy menjen beszélgessen, igyon, de hívott engem is mindenhova magával.
Sokat keres, ő ingázik Mo és egy szomszédos ország között, az utóbbi időben(2-3naponta van itthon + hétvége) az első dolga az volt hogy hozzám menjen és ne haza.
Számomra minden szépen történt és adott volt, hogy elmondjam neki a hajnali szex után hogy én amúgy kedvelem őt(ő is engem), és nekem más minden mint az “elején”( neki is), amit azért érzek, nagyon nagyon gyengéden szexeltünk, mármint tudjátok az elejéhez képest sokkal meghittebb.
Megkérdeztem tőle félálomban hogy “ szerinted meg tudnál szeretni”? Azt mondta nem tudja, őszíntén, ő most lehet senkit se tudna. 🥲
Kicsit összevagyok zavarodva, még ezek ellenére is a következő talit beszéljük, társaságban is kézfogás, simogatás, reggel mikor elment tőlem homlokpuszi..
Szerintetek ebből lehet több?
Mert laza kapcsolatnak nekem fura, bár nem volt még nekem, és lehet ez teljesen oké és belefér a fogalmában 😃
Még annyi hogy van köztünk 8 év, neki van két gyereke, de nincs együtt a lánnyal, ismerem a gyerekeit is, nagyoj jól kijövünk, 1-2napot tölt velük.

Nekem hasonlóan indult a házasságom. Hónapokon át beszélgettünk, lelkiztünk. Érezni lehetett kettőnk közt a feszültséget. Először egy csók, majd még aznap szex. Utána még párszor találka, csók, szex. Aztán vacsi, mozi, barátok és család bemutatása. És hopp... azon kaptam magam, hogy összebútorozunk. Ennek 12 éve.
Azóta is szoktunk erről beszélni. Gyakorlatilag előbb megismertük egymást és kialakult a kölcsönös szimpátia és a vonzalom majd a testiség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!