Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi öröme van abban egy csajnak ha hülyít egy fiút?
Annyi lány csinál olyat hogy úgy csinál mintha akarna valamit, aztán meg eltűnik szó nélkül. Ebben neki mi jó van?
Meg eleve milyen lelketlen egy ilyen csaj aki nem gondol abba bele hogy nem kéne a másik érzelmeivel játszani.

Nyugi, nekem egy pasi viselkedett és flörtölgetett úgy, mintha akarna valamit, majd benyögte hogy megkérte amúgy a barátnője kezét. :D
Őszintén nem tudom, mi van ezeknek a lelkében.
De hogy válaszoljak is: egy lány ismerősöm mondott hasonlót magáról, hogy ő ilyen.. Nagyon meglepődtem mert nem tartom én sem szép dolognak ezt. Ő azt mondta h ha észreveszi pl munkahelyen h bejön egy pasinak, hiába nem tetszik neki, jól esik neki és ő is máshogy viselkedik. Egyszerűen élvezi a helyzetet, h rajonganak érte..
Erre no comment, tudom én vagyok ufó, sosem játszok direkt más érzéseivel, mert sosem tudhatod mit építesz ki ezzel a másikban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!