Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt az,, Ő az igazi" dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az,, Ő az igazi" dolgot tényleg el kell engedni manapság?

Figyelt kérdés

Egy videót láttam amiben egy férfi osztotta meg a véleményét hogy a mai világban nincs már ilyen hogy Ő az igazi és ez kölcsönös is, ezt el kell engedni mert ilyen nincs már, így vagy megtanulsz jó társnak lenni vagy nem, mert tökéletes kapcsolat nincs és nem is lesz, és ez elgondolkodtatott.

Lényegében ecsetelte hogy már nem tudni mennyi ideig tart egy kapcsolat, hogy mennyi minden miatt mehet tönkre, pl azt mondja az egyik fél hogy nem úgy érez és akkor azonnal szakítani kell és nincs tovább mert ez nem változik. Oké ebben van valami, de a többi? Igaza lehet-e? Történik-e még ilyen hogy két ember egymásra talál és egymást az igazinak érzik, ez meg is marad, egy nagyon jó élet kezdete, vagy csak az egyik fél érzi a másikat az igazinak?

2022. máj. 27. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez egy ember véleménye a többmilliárd közül. Azt te tudod, hogy neked miért ilyen meghatározó egy vadidegen ember okoskodása. Most ha az én véleményemet hallottad volna, vagy Mari néniét, akkor az lenne valami világra szóló igazság?🤔
2022. máj. 27. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs olyan, hogy "igazi". Jó néhány emberből lehet életed társa, a véletleneken és a kapcsolatban közösen átélt dolgokon múlik.

Csak az emberek (főleg fiatalon) imádnak illúziókba kapaszkodni, mert sokkal több reményt ad és sokkal kellemesebb, mint szembenézni a valósággal.

2022. máj. 27. 10:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább a tapasztalatlanságról szól. Fiatalon sok mindent másként képzelünk el, mert nincs megélt tapasztalat az adott helyzettel kapcsolatban. Láttunk filmeket ugyan, de azoknak néha köze nincs a valósághoz. Egy kisgyermek sem fogja még fel, hogy idegenektől semmit nem szabad elfogadni.

2022. máj. 27. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Velem fordítva van, rendkívül cinikus gyerek, fiatal voltam, aztán meglepett az élet, pedig nagyon tiltakoztam.
2022. máj. 27. 10:33
 15/20 anonim ***** válasza:

"Ez inkább a tapasztalatlanságról szól. Fiatalon sok mindent másként képzelünk el, mert nincs megélt tapasztalat az adott helyzettel kapcsolatban. "

Van viszont bőséggel ellenpélda és mások tapasztalata, de azt kényelmesebb ignorálni.

2022. máj. 27. 10:36
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
Én megtaláltam az igazit, most akkor mi van? Pedig elég konkrét elvárásaim voltak. Legyen szép; legyen hosszú a haja; legyen fél fejjel alacsonyabb nálam; legyen illedelmes; kerülje a trágár kifejezéseket; ne legyen sok barátja; szabadon élje meg a szexualitást és merjen róla beszélni; szeresse az animéket, a társasokat, a túrázást, a bálokat és ugyanazt a játékstílust számítógépen. A feleségem nemcsak minden kritériumnak megfelelt, még több olyan tulajdonsága van, amire nem is gondoltam, de imádom benne.
2022. máj. 27. 10:50
 17/20 anonim ***** válasza:
És ha levágatja a haját, már nem lesz az Igazi. Pedig én hiszek benne, de ez nagyon gyerekes.
2022. máj. 27. 10:52
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
#17 Nem vágja le a haját. Nem mintha nem tehetné meg, de mondtam, hogy nekem a rövid haj nem nőies. Mivel nekem akár tetszeni, váll alá sosem vágatja. Neki az tetszik, hogyha borotválkozok és a mellkasom is szőrtelen, úgyhogy minden másnap borotválkozok. Nehéz elhinni, hogy annak akarsz tetszeni, akit szeretsz és vagytok olyan kapcsolatban, hogy őszintén elmondjátok a véleményeteket? Az a gyerekes, aki elvárja a másiktól, hogy tegyen a kedvére, de úgy, hogy találja is ki, hogy mit akar. Szerintem a kommunikációban semmi gyerekes nincsen. De gondolom a mi kapcsolatunk ezért 1 a millióból.
2022. máj. 27. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Igaziból és nagy Ő-ből sok van, kb minden 10.000. ember. Tökéletesből nincs egy sem.

Igazi ≠ tökéletes

2022. máj. 27. 11:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Nyilván létezik kölcsönös szerelem, de az tündérmese hogy nem kell küzdeni egy kapcsolatért, mert "az igazival" minden automatikusan könnyű lesz.
2022. máj. 27. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!