Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 168 centi,65 kiló. Fiúk, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

168 centi,65 kiló. Fiúk, ha szép arcú egy lány, ez az alkat kizáró ok nálatok?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, mert nagyon el vagyok keseredve..:(
2010. szept. 18. 13:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ismét 14.00-ás vagyok:

eszembe jutott még valami: lehet kapni fitness szalagot(sportboltban,de nagyáruházak sportrészlegén is,én pl Intersparban vettem anno)-ez nagyon hasznos(kb 1000-1500ft),mert mindenféle gyakorlatot lehet vele otthon csinálni.Pl comb és fenék formálására kifejezetten jó,mindenféle izomra lehet vele gyúrni :) ha esteleg ez is érdekel,akkor tudok neked összeírni pár gyakorlatot(bár én sem ismerek sokat)de állítólag lehet venni könyvesboltban valami könyvet,amiben ezek le vannak írva,vagy gyógytornászok,aerobik oktatók neten keresztül is tudnak küldeni neked "kérdezz-felelek" oldalon keresztül.

2010. szept. 18. 14:06
 12/20 anonim ***** válasza:
A pasik egyszerűbbek, mint gondolnád; comb, csípő, fenék, cici-ha ezek teltek, azzal nyert ügyed van, elképesztő, hogy azt hiszitek, mindenkinek ugyanaz tetszik, szexisek vagytok külsőre a plusz(?) kilókkal együtt, de ezzel a folyamatos "jajdekövérvagyok"-kal egyszerűen kasztráljátok az embert.
2010. szept. 18. 14:07
 13/20 A kérdező kommentje:
85%-os, írhatsz nekem privibe, megköszönném. Küldök képet is akkor ott:)
2010. szept. 18. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:
szia!Priviben elküldtem a tervet,a szalagos gyakorlatokat ma este vagy holnap küldöm(azt még gondolatban össze kell szedni :) Küldj képet,ha gondolod.
2010. szept. 18. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem súlyos önbizalom problémád van, a mai tinik legnagyobb baja. A kép amit linkeltél simán jó én nekem is küldhetnél privátot képpel, tényleg kíváncsi vagyok. De hidd el hogy a pasiknak ez a fajta test alkat simán bejön
2010. szept. 18. 14:15
 16/20 anonim ***** válasza:
igy van a lényeg hogy hogy oszlik el pl ha csak a hasadon van az a felesleg az elég baj mert nagyon látszódik de ha nem akkor az nem is felesleg 162 cm-vagyok és 60 kilo 55 kilo voltam sokkal jobban érezném magam ugy de barátom azt mondta megne próbáljak fogyni
2010. szept. 18. 15:42
 17/20 anonim ***** válasza:
szerintem pont átlagos az alakod nincs gond vele sok lánynak sokkal nagyobb problémái vannak gondolj erre
2010. szept. 18. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem ez tökéletes alkat :D de küldhetnél privátba képet! :D
2010. szept. 18. 19:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már! Ilyen alakkal nagyon gyönyörű lehetsz!
2010. szept. 19. 08:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem alapból jobban tetszik egy ducibb csaj, de ha még az arca is szép...
2010. nov. 20. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!