Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányan pártolják a bántalmazók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányan pártolják a bántalmazókat hogy megérdemelte a nő mert biztos...volt és hűtlen?

Figyelt kérdés

Ijesztő a környezetem. A hírek kapcsán jött fel témába hogy meghalt ez meghalt az bántalmazásban.

És még a bántalmazót pártolják a férfiak.

Mások környezete is ilyen?

2022. máj. 26. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
0%

12. Rossz helyen jársz ha azt hiszed hogy a feminácik igazat fognak adni neked.

Itt csak a férfi lehet a hibás mindenért. A nő pedig mindig ártatlan.

2022. máj. 26. 12:41
 22/67 anonim ***** válasza:
87%
21-es, én a 12-es válaszoló, nő vagyok. Más nő ismerőseimnek is hasonló a véleménye, meg sztem kb. mindenkinek a facebookos kommenthuszárokon kívül.
2022. máj. 26. 13:00
 23/67 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2022. máj. 26. 13:16
 24/67 anonim ***** válasza:
100%

#20 kérdező, hogyan definiálod a bántalmazást?

Pl. az bántalmazás, hogyha valaki otthon és/vagy társaságban folyamatosan szidalmaz, pocskondiáz, megaláz, zaklat valakit, de soha nem üti meg?

2022. máj. 26. 13:21
 25/67 A kérdező kommentje:

Tipikusan a dührohamos emberölős téma ugrott fel a hírek miatt. Es elképedtem azokon a gondolatmeneteken hogy arra hogy megölték, válasz, mert biztos "k" volt(ami annyit takar: így járt. Minek kell r.banckodni)

Mintha a magyar ferfiak is arabok lennének legbelül es csak a törvenyeink fogják őket vissza sokesetben és nem a belső normájuk a nőket kímelni.

2022. máj. 26. 13:28
 26/67 anonim ***** válasza:
24%

22. Milyen véleménye? Divat lett a férfiaknak gyűlölni magúkat, mert férfiak.

Pedig a bántalmazásról a nő is tehet. Aki az első pofon után nem lép le. Az megérdemli amit kap.

2022. máj. 26. 13:37
 27/67 A kérdező kommentje:
Aki az elso pofon után nem lép le azt eleve verték gyerekkorban. Ennek külön pszichológiája van.
2022. máj. 26. 13:44
 28/67 anonim ***** válasza:
9%

Még jó hogy !

A nő csak szolga, használati tárgy.

Parmi82

2022. máj. 26. 13:54
 29/67 anonim ***** válasza:
9%

27. Amikor mondj az ember hogy a nők a bunkókra mennek. Akkor bezzeg megy a szöveg hogy nem is.

Meg jajj általánosítasz.

Ilyenkor meg pszihologia…..

Pszichológia phaszom.

Megérdemli amit kap!

2022. máj. 26. 13:56
 30/67 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem vertek gyerekkoromban, mégse léptem le a pofon után. Sőt, később szültem is neki. Nem maradtunk együtt, de elsősorban nem emiatt. Bár nyilván ez is benne volt, még ha többet nem is bántott.
2022. máj. 26. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!