Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi értelme?
Figyelt kérdés
Szakítottunk, és facebookon ismerősök vagyunk, viszont észrevettem, hogy messengeren korlátozott. Eddig nem tudtam mi ez az opció, de egyik barátom mondta, hogy ilyenkor ha írnék az illetőnek, akkor megkapná az üzenetem, el is olvasná, de nekem olvasatlant jelezne. Azaz sunnyog. Nem egyszerűbb letiltania messengeren? Ennyi erővel miért nem tiltott le? (Szakítás óta nem írtam neki, nem zaklatom.)2022. máj. 25. 22:03
2/9 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz a kérdésemre, de azért köszi! Megjegyzem nekem eszembe sem volt hogy lekorlátozzam tehát miért kellene nekem tiltanom?
2022. máj. 25. 22:07
3/9 anonim 

válasza:

Ez azt jelentheti, hogy nem akar kapcsolatot veled, viszont tájékozott szeretne maradni.
Így érdemes kezelni.
4/9 anonim 

válasza:

Ha nem akar semmit,akkor minek akar tudni róla? 3-as?
Hátha jó lesz későbbre? Stb.
5/9 A kérdező kommentje:
Én ezt inkorrektnek tartom. Ennyi erővel miért nem tilt le messengeren? De ez, hogyha vmikor írnék neki, és úgy tesz mintha nem olvasta volna, holott igen, az nekem alja. Rendesen meg is lepett ezzel a húzásával.
2022. máj. 26. 07:39
6/9 anonim 

válasza:

Az információ hatalom.
Nem akar teret veszteni veled szemben.
7/9 anonim 

válasza:

Kicsit beteges nem? Nem érdekelsz,de azért erdekelsz. Sajnálom kérdező
8/9 anonim 

válasza:

Ez olyan mint amikor hívnak telefonon.
Mást jelent az ha nem veszed fel és mást ha rányomod az illetőre, kinyomod hívás közben.
A tiltás drasztikusabb, bántó is lehet.
En amugy akkor csinálok ilyeneket ha nem akarom hogy lássák hogy irogat nekem x, y, ha belenéz vki a telomba.
Így nem jeleníti meg a listán.
9/9 anonim 

válasza:

Látni akarja, hogy ráírsz-e majd vergődve. Azt bírná a feje. Én is tiltanám és el is felejteném örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!