Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha feszengek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha feszengek és nem tudok normálisan olyan férfival beszélgetni, aki bejön?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondold azt, hogy A, ronda; B, nem is tetszik.
2022. máj. 25. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
gyakorlás kérdése.
2022. máj. 25. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Én így vagyok nőkkel, mondjuk velem nem állnak szóba azok, akik nekem bejönnek, de amúgy olyanokkal is feszengek, akik amúgy nem tetszenek. Eleinte szerintem ez normális érzés, akkor van gond, ha nem tudsz úrrá lenni rajta. Nyilván minél többször csinálol annál kevésbé feszengenél.

Szerintem ha csak izgulsz nagyon, de később elmúlik, akkor semmit se csinálj. Ha ez gátol téged valamiben, akkor esetleg lehet próbálkozni valamivel, pl. hogy még többet csinálod, hogy hozzászokj (pszichológust én túlzásnak érzem emiatt).

2022. máj. 25. 16:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Kivel gyakoroljak? Nagyon ritkán tetszik meg igazán valaki.
2022. máj. 25. 16:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Másokkal meg fesztelenül tudok csevegni.
2022. máj. 25. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát velem biztos ne, mert ronda vagyok :). Regisztrálj Tinderre. Ha meg ott sem találsz száz meg száz olyat, aki neked tetszik, akkor valami komoly gond van veled.

2022. máj. 25. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

En is igy vagyok.

Nagyon nehez ügy.

Felnőtt nő vagyoo, de ebben a témában nem tudok felnőni.

Próbálok erőt venni magamon és a kedvességemmel, mosolygással jeleket küldeni, ami valószínűleg semmit nem ér.

Valamint probalom magam becsapni, amikor kommunikalni kell vele, hogy nem is jon be.

2022. máj. 25. 22:08
 8/8 anonim válasza:
Erre kár görcsölni,az ember úgy is megtalálja akivel egy hullámhosszon van
2022. máj. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!