Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszon mit csináljak, hogy oda jöjjön hozzám a srác beszélgetni? Milyen jeleket adjak, hogy vágja, hogy bejön nekem?
utolsó előttin majdnem énis befostam a röhögéstől :D:D:D
te troll köcsög xD ez jó volt xD
Amúgy meg bámuld és mosolyogj rá, tudom hogy nehéz de ezt meg kell tenned
F18
Buszon? Háát. Én elég bátor srácnak tartom magam, de buszon nem nagyon megyek oda senkihez. Ott általában az emberek bezárkóznak. Volt már szemezgetés, persze. Az egyik lány nagyon tetszett, nézegettem, ő is visszanézett, de nem tudtam eldönteni, hogy azért, mert idegesíti, hogy nézem, vagy azért, mert bejöttem neki.
Egyszer mellettem mászott rá egy srác egy lányra a buszon, elég vicces helyzet volt. Már csak ezért sem megyek oda buszon senkihez, mert látásból majdnem mindenkit ismerek a buszon (mivel egy irányba megyünk minden nap), aztán "megbélyegződök".
Vonaton volt olyan, hogy bejöttem egy lánynak, ő szimplán kérdezett valamit, én kihasználtam a helyzetet, visszakérdeztem a válasz után, utána nagyon jót beszélgettünk. Tehát akár ezt is megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!