Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelentenek ezek a jelek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek ezek a jelek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 25 éves lány vagyok, 6 éve élek Angliában. Egyedül vagyok, nincs párom. A helyzet az, hogy 3 hónapja költöztem fel Liverpoolba Londonból, és bekerültem egy új munkahelyre. Sosem hittem a szerelem első látásra, viszont megláttam az egyik kollégámat, aki nem az esetem, viszont olyan kisugárzása van, hogy rögtön vonzani kezdett.. Ő angol, 25 éves szintén. Az első pillanattól kezdve kedves volt velem, mindíg próbált kommunikálni, amit viszonoztam is, egy ideig semmi különöset nem vettem ebben észre addig a pillanatig, még az egyik nap nem állt mögém, és nem kezdte el megmaszírozni a hátamat. Nagyon jól esett (12 órás fizikai munka közben), majd ezt egy hosszú öleléssel viszonoztam neki, ami azóta mindennapos ha találkozunk. Azt vettem észre magamon, hogy talán kezdek beleszeretni.. És nem tudom a viselkedését hovatenni. Rákérdezni nem akarok, mert még az elején vagyunk mindennek, ha barátság ha több. Ha épp nem tud megölelni és messziről lát, akkor sziveket mutat nekem a kezével, puszikat dob, egyszerűen imádnivaló.. Tegnap mondta, hogy ahányszor megölelget és hazamegy, érzi az illatom magán és nagyon szereti. A pasikat kérdezném inkább, hogy friend zoneba csináltok ilyeneket? Vagy akkor ha érdeklődtök valaki iránt? Tegnap óta vagyunk instán ismerősök, de még nem beszéltünk. Sose voltam az a kedvezményezős. Köszönöm ha elolvastad.
2022. máj. 25. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor sajnálom igazán, hogy az építőiparban dolgozom :D

Szerintem akar tőled valamit. Én legalábbis nem csinálnék ilyeneket "akárkivel", ellenben ezen a ponton már simán elhívnálak randira. Lehet Angliában a srácok kevésbé kezdeményezőek, ezt neked kell tudnod, add neki a pozitív jeleket aztán csak veszi a lapot. F

2022. máj. 25. 01:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megakar dugni. Egyszerű a dolog.
2022. máj. 25. 01:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Du.gas vagy kapcsolat. De ez tobb,mint baratsag!!

N

2022. máj. 25. 01:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hova tenni tényleg. Adom neki a jeleket én is, amikor meglátjuk egymást akkor a karjaiba ugrok ő meg szorosan ölel.. Lehet az angol pasik ilyen közvetlenek mindenkivel? Ha meg megakar dugni akkor miért nem ad arra is jeleket?😅
2022. máj. 25. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Azóta történtek dolgok. Az ölelések egyre gyakoribbak és hosszabbak lettek, előjött nála a féltékenység, és amikor rámkérdezett hogy nem szeretnék elmondani neki valamit? azt mondtam neki hogy talán.. erre megcsókolt. én viszonoztam a csókot majd egy kis idő után ellöktem hogy ezt nem szabad ha barátok vagyunk.. tegnap kitörtek belőlem az érzelmek, és mindent elmondtam neki. ő semmi válasz, semmi reakció, csak látta az üzenetet és válasz nélkül hagyott.

Innen gondolom felejtős akkor a dolog..

2022. júl. 5. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen jobb az ilyet megbeszélni. Azóta találkoztatok?
2022. júl. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!