Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a jelek?
Ilyenkor sajnálom igazán, hogy az építőiparban dolgozom :D
Szerintem akar tőled valamit. Én legalábbis nem csinálnék ilyeneket "akárkivel", ellenben ezen a ponton már simán elhívnálak randira. Lehet Angliában a srácok kevésbé kezdeményezőek, ezt neked kell tudnod, add neki a pozitív jeleket aztán csak veszi a lapot. F
Du.gas vagy kapcsolat. De ez tobb,mint baratsag!!
N
Azóta történtek dolgok. Az ölelések egyre gyakoribbak és hosszabbak lettek, előjött nála a féltékenység, és amikor rámkérdezett hogy nem szeretnék elmondani neki valamit? azt mondtam neki hogy talán.. erre megcsókolt. én viszonoztam a csókot majd egy kis idő után ellöktem hogy ezt nem szabad ha barátok vagyunk.. tegnap kitörtek belőlem az érzelmek, és mindent elmondtam neki. ő semmi válasz, semmi reakció, csak látta az üzenetet és válasz nélkül hagyott.
Innen gondolom felejtős akkor a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!