Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egy kicsit túltolva ez a nők elleni erőszak témakör? Férfiak elleni verbális erőszakról miért nem beszélnek annyit?
"A nők elleni erőszak jelentősen gyakoribb, ezért azt emelik ki"
A kutatasok szerint nagyjabol azonos merteku, mint a ferfiak elleni eroszak (parkapcsolaton belul).
Most nem szedem elo igy ejfel utan, ha lesz idom, eloszedem nektek.
37F incel
#11: [link]
Nt, de dobjad már azt a tanulmányt, hátha rácáfol az USA statisztikai hivatal adataira.
11
Nem olyan nehéz rákeresni, ám.
Míg tagadhatatlan, hogy a férfiak elleni erőszak nem csupán egy marginális kisebbség problémája (ezért föltétlenül foglalkozni kell vele), azért a statisztikákból jól látható, hogy a nők sokkal többször esnek áldozatul a családon belüli/szexuális erőszaknak.
Amellett - bár minden erőszak elítélendő, azért - világos, hogy a férfiak fizikai erőfölénye miatt az általuk elkövetett erőszak többnyire súlysabb következményekkel jár. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fordított eseteket el lehet intézni egy vállrándítással: az agresszort minden esetben számon kell kérni.
Ja, és 37F incel... Szerintem neked nagyon mélyen be kellene fognod a szád, miután többször elbüszkélkedtél vele, hogy erőszakkal lefogtál egy nőt, majd levágtad a haját.
"A kutatasok szerint nagyjabol azonos merteku, mint a ferfiak elleni eroszak (parkapcsolaton belul)."
Teljes mértékben kizárt.
Itt viszont van statisztika. Az erőszakot 90%-ban a nők szenvedik el.
"Ha valaki felszólal a nők elleni erőszak ellen miért alázzák meg a rohadék alt rightozással, az élettel incel jelzőkkel, hímsoviniszta a bunkózással?"
Első vagyok megint. Engem is elvitt ez a fogalmazási hiba, tehát a kommentem nem egyértelmű, ezért pontosítanám. Mivel természetes hogy az erőszak ELLEN kell felszólalni. Csak a hímsoviniszta jelzőid miatt arra következtettem te az erőszak ténye ellen szólalsz fel, mintegy semmissé téve azt. Ha így van akkor jogos rád hímsovi, bunkó és egyéb jelző.
Az isztambuli egyezmény a nők elleni ÉS CSALÁDON BELÜLI erőszakról szólt, tehát ebben mindenki benne van. Csak gratulálni tudok neked, hogy nem támogatod.
Persze, lehetne simán csak családon belüli erőszak ellenes egyezmény is. Csak a nők ellen azért sokkal több erőszakos bűncselekményt követnek el nem családon belül is (pl nemi erőszak). Amúgy teljesen igaznak tartom, hogy fontos arról is beszélni, hogy bizony nő is lehet bántalmazó, és férfi bántalmazott. De ez semmit nem von le abból, hogy mennyi erőszakos cselekmény van a nők ellen.
Mintha azért nem támogatnál egy méhnyakrák elleni kutatást, mert közben mennyi hererákos is van a világban, inkább őket kéne. Közben ez nem egy vagy-vagy dolog. Mindkettő ugyanolyan fontos, csak az erőszak esetében a számok amik miatt a nők elleni erőszak van kiemelve.
Pedig erről sem gondolná senki, hogy a légynek is tudna ártani a fotó alapján, milyen kis szende, szelíd feje van. A barátnőjét a szemetesben találták meg....
Másik ügy:
És ezek csak a felkapottabb heti hírek. Egy csomóan öngyilkosságba menekülnek a bántalmazás miatt, azok az esetek be sem kerülnek a nyilvántartásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!