Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csókolt meg még mindig?
Sziasztok!
Van egy srác akivel már 6 randink volt (pár nap múlva lesz a 7.),sokszor hoz nekem virágot,folyamatosan keres,úriember módjára viselkedik de még nem csókolt meg. A higiéniámmal semmi gond nincsen,és sokszor nézi a számat és van közel az arcunk. Fél megcsókolni?
22F és 21N

Bátorítsd kicsit. Viselkedj közvetlenül vele.Akár váratlan pillanatban mikor eszedbe jut valami és hozzászólsz közbe fogd meg a kezét.Vagy ha olyan történik egy puszi is belefér az arcra.
Ha van egy megfelelő pillanat, akkor pedig nézz mélyen a szemébe, és tartsd ott a tekinteted.
Van akinek több idő kell, vagy csak várja a megfelelő alkalmat.

Valóban csak félénk lehet.
A 2-el értek egyet.
Volt már egyébként barátnője. Én is azt látom,hogy félénk. Rengetegszer nézi a számat,megnyalja a sajátját,közel voltunk már többször egymáshoz..
Ilyen helyzetben még nem voltam ezért furcsa nekem
Örülök hogy úriember de ez kicsit elveszi az önbizalmamat

Ne! Ez inkább növelje!
Nincs az kőbe vésve, hogy mindig a fiúnak kell kezdeményeznie.

14:28
22 évesen szerintem ez még nem derül ki,de ne legyen igazad😅

8:??
Ezt hogy érted?
22 évesen már bőven szexelhetett, vagy legalább önkielégítéssel próbálkozhatott. És ha akkor sem állt fel neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!