Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha jól néznék ki (vagy legaláb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól néznék ki (vagy legalább átlagosan), akkor próbálkoznának nálam férfiak úgy is, hogy...?

Figyelt kérdés

...nem vagyok fent semmilyen social media oldalon Facebookon kívül, de ott is csak kép és mindenféle személyes adat nélkül

...valamint nem járok sehova egyetemen kívül (oda viszont busszal),

ugye?

Persze, zárkózott vagyok, de ha nem néznék ki rosszul, akkor egyetemen, utcán, buszon azért próbálkoznának nálam, igaz? Rendszeresen olvasom/hallom, hogy még az átlagos nőket is hódolók hada ostromolja, ha kilépnek az utcára. Velem soha nem fordult elő ilyesmi. Azt nem tudom, megnéznek-e a férfiak, mert lehajtott fejjel közlekedem és többnyire napszemüveg van rajtam, de szerintem nem szoktak észrevenni.

Elméleti kérdés, hogy végre rájöjjek, mennyire vagyok csúnya, nem ismerkedős kérdés, se nem panaszkodás.

2022. máj. 22. 01:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%
mostanság minden zaklatás én pl már meg sem nézek nőket direkt.
2022. máj. 22. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
16%

Kikérem magamnak. Ha beszólok egy csajnak, hogy dugnálak, azt dugnám is.

2022. máj. 22. 08:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha bezárkózól, lesütött szemmel jársz, sugárzik rólad ez a bocs hogy élek. Akkor senki nem fog kezdeményezni nálad.
2022. máj. 22. 08:29
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy nem próbálkoznak, mert az olyan mentalitású férfiak, akik utcán le mernek szólítani egy nőt, nem illenének hozzám. Visszahúzódóként és zárkózottként hasonló párt tudnék elképzelni. Csak hát ugy ez is egy indikátora annak, ki mennyire vonzó.
2022. máj. 22. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a külső nem feltétlenül függ össze a belsővel.
2022. máj. 22. 10:17
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken leszólítják az átlagos nőket is, a fővárosban idegenek nem, csak pl munkahelyen. Ez csak az én tapasztalatom. N
2022. máj. 22. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!