Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csinálják ezt a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálják ezt a vékony lányok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy hogy örökölhet valaki ilyen géneket?! Vékony a dereka és a csípője és nagyok a mellei.. nekem széles a csípőm és kicsi a mellem.. nagyon idegesít.. :S
2010. szept. 17. 22:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem is beígérték a mellnövekedést a tabitól...mindenem nőtt, csak a melleim nem!Amúgy szerintem az a csinos, ha valakinek kerek csípője van, nem pedig az "egybelányok"!Hidd el,hogy egy babát is sokkal könnyebben fogsz tudni kihordani!És ha nagy melled lenne, akkor meg kicsi kéne, szóval...Ezzel mind így vagyunk...A nők nagy része elégedetlen és soha nem leszünk totál elégedettek!:)
2010. szept. 17. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Az élettársamnak A kosármerete van. Nagyobb melleket akar csináltatni. Nem támogatom az ötletet, úgy szeretem amilyen.

A barátnőmnek E kosármérete van. 19 éves. Szereti a dinnyéit, örül neki, hogy akkorák, amekkorák, de gyakran panaszkodik, hogy szó szerint megnehezítik az életét.

A lányok soha nem elégedettek. Amúgy én világ életemben a kis-közepes melleket szerettem, de azóta rájöttem, hogy szeretek hegyet mászni is :)

2010. szept. 18. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!