Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csinálják ezt a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálják ezt a vékony lányok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy hogy örökölhet valaki ilyen géneket?! Vékony a dereka és a csípője és nagyok a mellei.. nekem széles a csípőm és kicsi a mellem.. nagyon idegesít.. :S
2010. szept. 17. 22:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem irigy vagy. Irigykedni nem egészséges :)
2010. szept. 17. 22:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát az vagyok,de nem szokásom melette rosszindulatúnak lenni.. szóval csak tök szar,hogy valaki ilyen én meg nem lehetek olyan.. :S
2010. szept. 17. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
most erre milyen választ vársz, mégis? neki jobbak a génjei, ennyi. de lehet neked meg jobb a természeted. Bár ha ilyen hülye kérdést képes voltál feltenni, hát kétlem. 18L
2010. szept. 17. 22:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele :S

És most azért akarok fogamzásgátlót szedni hogy nagyobb legyen . A pasim azt mondja hogy szépek meg kerekek meg feszesek meg ilyenek. de nekem akkor sem elég mindig nagyokat akartam. és 21 éves korodig nőhet. és végül is még csak 15 vagyok de akkor is ..Am állítólag vannak olyan pasik akiknek nem az számít hogy mekkora hanem h kerek legyen meg szép

2010. szept. 17. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:

nekem nagy a mellem,és hidd el nem annyira előny!!

azjó ha a pasid megdícsér,meg h szép kerek stb.

de amikor utcán pl.undorító munkások meg ilyenek megbámulnak,meg ilyenek nem egy leányálom..

2010. szept. 17. 22:46
 6/12 A kérdező kommentje:
neked is a fogamzásgátló jutott eszedbe?:D nekem is.. pont most ezekben a pillanatokban :D de mindegy..nem agyalok ezen.. meguntam már..
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, csak ne a has, hanem a mell legyen kerek!
 8/12 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlotol nem lesz nagyobb melled ez hülyeség.

esetleg ha hízol tőle,mellre is "hízol"

2010. szept. 17. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
frankón nem fog megnőni a melled radikálisan a fogamzásgátlótól, meg ameddig így gondolkodsz inkább más dolgokra gondolj. Sőt megmondom tök mind1 mekkora a melled, ha nem fogadod el magad, és ugyanez fordítva ha elfogadod magad, akkor az fog látszódni rajtad, és az sokkal inkább vonzó mint a C-D kosár...
2010. szept. 17. 22:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez csak egyszerűen szerencse, nyertek a génlottón:)

Nagy előny ám, én is az ilyen csajokat szeretem:)

20f

2010. szept. 17. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!