Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelött letiltotta barátomat az exe, még együtt sem voltunk, pár napja feloldotta facebookon és ismerősnek is jelölte. Lehet többet gondolok bele, de szerintem biztos nem azért oldotta fel évek múlva, hogy megkérdezze, hogy van. Barátom amúgy ezt magától mondta el, nem jelölte vissza egyébként azt mondta őt nem érdekli, mégis gondolkodóba estem, mit akarhat? Kíváncsi vagyok a véleményetekre...2022. máj. 18. 11:40
1/4 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy, mit akarhat, ha a barátod semmit nem akar tőle. Majd úgyis fogja mondani, ha valóban felveszi vele az ex a kapcsolatot.
2/4 anonim 

válasza:

A hangsúly csak azon van, hogy a párod hogyan viszonyul ehhez, minden más csak másodlagos. Mivel a párod őszinte volt hozzád és elmondta, illetve nem jelölte vissza, szerintem nincs mitől félned. A lány itt nem az elsődleges tényező, csak az számít, hogy a párod hogyan reagál ezekre.
3/4 anonim 

válasza:

Kit érdekel hogy mit akar? Ha én a páromat szeretem, akkor az exem a feje tetején is pöröghet.
Csak az számít hogy a párod mit reagál. (A kérdés alapján az ő reakciója teljesen rendben van, szóval nem foglalkoznék többet a dologgal.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 🙂
2022. máj. 18. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!