Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok egy 172 cm magas,18 éves fiúról? (a magasságon van mosta hangsúly)
Esküszöm, marhára zavar engem, hogy iylen kisnövésű vagyok.:S
Először is írjátok le, hogy milyen magasak vagytok/kort, és aztán a véleményt az én testmagasságomról.
Namost nyilván egy nálam magasabb lánnyal nem jövök össze, az már engem is zavarna, de attól még kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy pl ha csak haverok/barátok vagytok a pasival, akor mit gondoltok róla? Pl engem lenéznétek ezért???
Szerintem nem gáz a 172 centi, hidd el nekem, hogy a csajozásban nem számít milyen magas vagy, ha jó a dumád, magabiztos vagy, kezdeményező, domináns, tapasztalt csajozásban akkor sok csaj a tiéd lehet, a magasak is:)
Szerintem nincs a termeteddel gond, inkább az a gond, hogy a termeted miatt esetleg értéktelenebbnek érzed magad mint egy magas pasi, vagy önbizalomhiányban szenvedsz a magasságod miatt, ez a probléma inkább, ne vegye el a kedved ez a csajozástól!
Ha megnézed az alacsony pasiknak is van barátnőjük.
Az a csaj aki meg lenéz mert te "csak" 172cm vagy az egy ritka nagy barom:D
Ennyi erővel azt is le lehetne nézni akinek kék a szeme, vagy barna hajú.Lenézni..ez vicc.Volt már velem, hogy egy 185 centis csaj mondta, hogy alacsonyabb pasinak nincs esélye nála, még is összejöttünk.
180cm 20f
17/L
159 cm
:D
Nincs gond a magasságoddal.
Köszönöm mindenitől a válaszokat!(jöhetnek még)
Igazából nem nevezném magam önbizalom hiányosnak, de azért önbizalomban gazdagnak sem.Hál. Isten nem vagyok tömzsi sem, de az a ropi típus sem.
20:58>>> Miért nézed le az alacsonyabb pasikat?:D:D Mondd meg nyugodtan, én nem fogom leharapni a fejed!XD
Azért nézi le mert hülye:D
Ennyi.
hogy törpe!
bocs haver, csak vicc volt. sok alacsony lánynak biztos tetszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!