Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már, hogy valaki attól lett számodra vonzó, hogy észrevetted, hogy tetszel neki?
Azt hittem nem, de a jelenlegi párommal mégis ez lett. Ő kB első találkozás óta (odamentem hozzájuk mint új kolléga) odáig volt értem. Hónapok teltek el, nagyon észre sem vettem őt. Akkor már sejtettem, hogy tetszem neki, volt egy olyan megjegyzése egyszer, hogy milyen alkatú lányok jönnek be neki. Majd jóban lettünk és ebből több lett.
Néha nézem a képeit vagy közös képeinket és én is tudom, hogy sokkal jobb csaj vagyok, mint ő pasi. Fogalmam sincs mi fogott meg benne, mégis odáig vagyok érte ☺️
Nekem csak ilyen nők lehetnek vonzók. Nem azt mondom, hogy nem szép egy ilyen képről mutogatott modell, de nem tudok mit kezdeni vele. Az indít be igazán, ha látom a nőn, hogy vonzódik hozzám.
Persze túl sok ilyen tapasztalatban nem volt részem, biztos másképp gondolnám, ha számomra taszító nőknél érezném ezt, mert például meleg srácoknál volt már, hogy kellemetlenül éreztem magam, mert éreztem, hogy bejövök nekik és nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.
Igen, több ilyen kapcsolatom is volt, a jelenlegi is ilyen.
N
Előfordult, de nem törvényszerű.
Néha akár kellemetlen/ijesztő is lehet, ha egy számomra közömbös ember túl nagy érdeklődést mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!