Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek egy zárkózottabb/kevésbé kommunikatív fiúval?
Nagyon intelligens és alapjáraton érdeklődő, de néha nehéz "szóra bírni". Általában én kérdezek, én dobok fel témákat.
Hogyan tudnám kicsit beszédesebbé tenni, vagy milyen témákat dobjak be, amiről jó hosszan lehet beszélgetni?

Hahaha, én mint a leírásnak megfelelő személy csak azt tudom mondani hogy figyeld meg(ne bámuld) mit csinál és kutass a dolog után és azzal kapcsolatban tudsz kérdéseket feltenni. De ne alapvetőeket, hanem amit már egy haladónak is át kell gondolnia.
És ha olyan mint én akkor egyik téma adja a másikat.
És ha azt akarod hogy ő szolítson meg elsőként akkor meg te csinálj olyat ami felkelti az érdeklődését.
Ui:az utcsó az hatásos de veszélyes is, mert ha olyat csinálsz amit te érdekesnek gondolsz, de ő érdektellennek akkor lehet hogy pont visszafelé sül el...
Ha kérdésed van írj nyugodtan pü-et.

Köszönöm mindenkinek!
Közben egész jól haladunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!