Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedjek egy zárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedjek egy zárkózottabb/kevésbé kommunikatív fiúval?

Figyelt kérdés

Nagyon intelligens és alapjáraton érdeklődő, de néha nehéz "szóra bírni". Általában én kérdezek, én dobok fel témákat.

Hogyan tudnám kicsit beszédesebbé tenni, vagy milyen témákat dobjak be, amiről jó hosszan lehet beszélgetni?

2022. máj. 17. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
embertől függ :D
2022. máj. 17. 15:56
 2/8 anonim válasza:
Kérdezd meg miket szokott sütni a nagymamája. Egyébként én is visszahúzódó vagyok. Ha elmegyek ürgét önteni, számomra az a feltöltődés.
2022. máj. 17. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Öleld meg.
2022. máj. 18. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Igyatok kicsit kettesben, akkor jobban elengedi majd magát.
2022. máj. 18. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Én alapból sem vagyok beszédes. Nem igazán lehet velem jókat beszélgetni. Úgy nőttem fel, hogy nem igazán szocializálódtam, és a játékokon kívül őszintén nem érdekelt semmi. A sok piszkálás, bántalmazás elől oda menekültem már nagyon piciként. Hát most 34 évesen már kicsit bánom, mert emiatt nem tudok ismerkedni. Az emberek meg kb dinkának gondolnak, azt haverkodni se akarnak. Szóval szopás az élet.
2022. máj. 23. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Hahaha, én mint a leírásnak megfelelő személy csak azt tudom mondani hogy figyeld meg(ne bámuld) mit csinál és kutass a dolog után és azzal kapcsolatban tudsz kérdéseket feltenni. De ne alapvetőeket, hanem amit már egy haladónak is át kell gondolnia.

És ha olyan mint én akkor egyik téma adja a másikat.

És ha azt akarod hogy ő szolítson meg elsőként akkor meg te csinálj olyat ami felkelti az érdeklődését.

Ui:az utcsó az hatásos de veszélyes is, mert ha olyat csinálsz amit te érdekesnek gondolsz, de ő érdektellennek akkor lehet hogy pont visszafelé sül el...

Ha kérdésed van írj nyugodtan pü-et.

2022. máj. 24. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
A zárkózottságnak is vannak formái, van az aki csak addig az míg nem ismer picit . Nyilván sok féle variáció van ki miért ilyen.
2022. máj. 24. 12:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Közben egész jól haladunk

2022. máj. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!