Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezzel teljesen elvágom magam?
Van egy lány akivel beszélgetek már pár hónapja. Ő az elején azt mondta hogy csak barát, bár néha azt érzem hogy talán több is lehet még a jövőben. Úgy sejtem ő nem az a könnyen hamar kapható fajta, ami nem is baj. Nekem nagyon tetszik ő, rengeteg közös van bennünk, szóval mindig van téma. Reggeltől estig szinte majdnem minden nap.
Egy pár napja viszont semmire nem reagálok tőle, nem keresem, mert kíváncsi vagyok magától eszébe jutok e..
Jó ötlet ez szerintetek? Nagyon nehéz mert nagyon kedvelem, és egész nap a fejemben van, de muszáj, mert kíváncsi vagyok. Ti hány napig vagy hétig keresnetek a másikat, úgy hogy semmire nem reagál, és egy nap nem ír már?
Attól félek egyfelől hogy nehogy teljesen leromboljam az egész eddig felépített kapcsolatot, és az esély teljesen elússzon attól hogy talán több is lehet a barátságon..
25/f

Egyrészt eléggé neveletlen dolog ghostingolni, másrészt a ghostingolást a legtöbben úgy nyugtázzák, hogy nem akarod többet tartani a kapcsolatot. Ha még nem is találkoztatok, akkor különösen. Nehogy azt hidd, hogy akkora kötődés alakult ki puszta üzenetváltásokkal, hogy a lány majd aggódni fog érted, hogy miért nem írsz. Egy frászt. Nyugtázza, hogy vége és nem gondol többet feléd. Kiradíroz az életéből, amelyben csak egy rövid epizódszerepet játszottál.
Egyébként ettől függetlenül én a helyedben nem reménykednék. Ha egy nő komoly kapcsolat esélyét látja, és akarja is azt a kapcsolatot, akkor legfeljebb egy hónapon belül felveti a találkozás lehetőségét. Azok az idők már rég elmúltak, amikor a nők sokáig kérették magukat, mert ez volt a szokás.

Nőként írom ezt most neked, hogy ez a legnagyobb hiba amit eltudsz követni! Ne ghostingold mert így ha még gondolkodik is benned elbizonytalanítod, hogy neked se fontos annyira és majd szépen a földön fogsz csücsülni, mert ő közben talál olyat aki megadja azt amire vágyik egy fiútúl. És kurvára megfogod bánni, hogy tesztelgetted.
Szóval ne, ez nem jó taktika, mert utána úgy leszar hogy még a nevedet is elfelejti. Én biztos nem állnék utána jól az eddig felépített kapcsolathoz. + Ez a tiniknél szokás (nem vagytok már azok), hogy tesztelik a másikat hogy mennyire szeret/mennyire vagy fontos a másiknak...stb bizonyíts ne játszmáz.

az elején azt mondta hogy csak barát, bár néha azt érzem hogy talán több is lehet még a jövőben
**èrzem*
Tök mindegy mit csinálsz , valószínűleg illúziókat kergetesz, úgy fogsz neki csak hiányozni mint a kiskutya aki leste minden kívánságát de elszökött

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!