Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt nálam pár évvel idősebbet. Nagyon kedves és rendes velem és ő is velem. Sohasem volt barátnőm, még kamaszkoromban sem mert visszahuzodó személyiség vagyok és nehezen engedem magamhoz bárkit is és nehezen bizok meg emberekben. Ebbe a nőbe szerelmes lettem és sokat szoktunk együtt lenni már 2 hónapja ismerjük egymást. Mindig amikor találkozunk veszek neki ajándékot vagy készitek neki, mindig én hivtam el mindenfélére, én fizetek és minden másban segitek neki.

Tegnap este megirtam neki hogy mivel még nem volt közöttünk testi kapcsolat és nekem sohasem volt részben első csók sem volt nekem meg semmi, hogy szivesen megcsokolnám vagy puszilnám, aztán ma azt mondta hogy ő ezt tolakodásnak vette meg szexuális zaklatásnak annak ellenére hogy soha ezalatt a2 honap alatt nem hoztam fel semmilyen hgy majd megcsokolnám meg ilyeneket. És mindig én hivtam ő meg mindenre és segitek neki mert szeretem őt. És ő ha valamire megkér vagy megkért én azt teljesitettem általában.

És ma ezt mondta nekeme telefonban és nagyon rosszul éreztem magam után,a konkrétan elsirtam magamat, annak ellenére hogy nem szoktam sirni férfi létemre.

Szeirntetek mi legyen a továbbiakban? Mert én mindig vele erkölcsös vagok vele szembe, és mondtam neki miután ezt mondta nekem ma, utána azt mondtam neki hogy más pasi már egy hét után rámászott volna tetsileg és én meg nem vagyok ilyen. Én csak megakartam volna őt puszilni mert tegnap egy szép helyen kirándultunk. És ez hoyg ezt mondta nekem ma telefonba hogy ezt ő tolakodásnak veszi meg zaklatásnak meg ilyenek ez számomra nagyon rosszul esett.

És nem tudom hogy tartsame vele ezutána kapcsolatot. Mert szeretem őt, és nem fog találni még egy ilyen fiut aki önzetlenül segit neki, és támogatja őt, és nem mászik rá egyből, de ezzel engem nagyon megbántott annyira amit fentebb irtam hogy sirtam is.

29/f

2022. máj. 16. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Szép esti mese volt ez is.
2022. máj. 16. 22:05
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es: Mi az?
2022. máj. 16. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, csak haverként barátként tekint rád. Nem akar töled többet. Csak kihasználja hogy körbe ugrálod. Szakits meg vele minden kapcsolatot, mert nem úgy néz rád ahogy te őrá. Csak neked lesz rosszabb, mikor más fiúval fogod látni.
2022. máj. 16. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki nyugodtan, hogy csak egy baráti kapcsolat szex mentes. Te többet akarsz. Ha ő nem, akkor csak barátok maradtok. Ezesetben felesleges neki mindent fizetned, felezzétek a programok költségeit.
2022. máj. 16. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Nyilvánvaló, hogy nem vonzódik hozzád.
2022. máj. 16. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
35%

Szerencséd van, hogy most derült ki mennyire is dilis ez a nő.

Tolakodás meg zaklatás szerinte, ha megcsókolnád.... Mit hitt ez a frigid aszexuális?

2022. máj. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!