Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élményt adjak neki?
1 hónap múlva lesz 22 éves a barátom, és valami olyat szeretnék adni neki, aminek igazán örülne.
Eddig feljött ötletnek hogy Nike By You által customized Air Force 1-t adjak, vagy Jordan 1-t.
Viszont jobban ragaszkodok ahhoz, hogy valamilyen élményt adjak neki, de nincs ötletem. Neztem a Sound, Sziget jegyeket, csak ugye ahhoz nekem is kene bérlet, így az mar jóval drágább, mint a keret amit ebben a hónapban erre tudok szánni.
Tudtok segiteni, hogy mit adhatnék, aminek igazán örülne?
(FONTOS: Bornyito meg penztarca meg ilyen személytelen dolgok kizarva, plusz az intim jellegu tippekre és a “te ismered igazan” okoskodasokat sem szeretnem, szimplán érdekel milyen programok vannak (bárhol) ami 50-60 ezer Ft-ból kijön. Koszii)

Közös sajtkóstoló borvacsora, hőlégballonozás, ha van jogsija, akkor élményvezetés a kedvenc kocsimárkájával, wellnesshétvége.
Egyébként nézz szét a Feldobox weboldalán. :) Itt van pl. az adrenalin kategória:

Én unokahúgomat és a legjobb barátnőjét viszem élményfestésre szombaton. Mindkét lány májusi, két nap különbséggel. Utána elviszem őket ebédelni.
Én is a legjobb barátnőmmel voltam ilyenen, mint közös szülinapozás, egyébként tényleg nagyon buli :)
Nagyon aranyosak vagytok, tök jó ötleteket adtatok már most! :)
Élményfestésen nem rég voltunk, 1-én a névnapomon, úgyhogy az most sajnos kilőve. :/
#5 Van már Jordan 1-ja, igy ez a masodik lenne. szerinted igy is jo valasztas lenne?

Én az egyik barátomnak azt adtam szülinapjára hogy elvittem bowlingozni és én álltam. Szóval szerintem a bowling tök jó, de nem horror.
De pl szabadulószoba is jó program lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!