Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcra hízott a párom, már kevésbé vonzó, idővel lelépnek? N
Figyelt kérdés
Párom 40 én 35. Mindig is életünk része volt a sport, aztán új állása lett sokkal kevesebb szabadidővel és eszrevetem, hogy pofira meghízott. Nekem meg arcnál kezdődik a vonzalom. Szeretem, de nem tudom mi lesz ebből, gndolom ettől csak rosszabb lesz ebbe a korban már.2022. máj. 16. 17:58
1/14 anonim 

válasza:

Menekülj, amíg még nem indul meg nálad is a leépülés. Addig még be tudsz újítani valakit a csúcskategóriából. Utána már te se. Attack!
2/14 anonim 

válasza:

Támogathatnád is esetleg, de ez csak egy kósza, primitív gondolat. :))
3/14 A kérdező kommentje:
Hogyan?
2022. máj. 16. 18:04
4/14 anonim 

válasza:

Mondjuk hogy egy stresszmentes környezet várja haza, ahová tényleg jó HAZAjönni és nemcsak egy “kapun belüli hajléktalan” (köszi a terminus technicust, PP), aki elüti a tranzitidőt otthon két műszak között. Szabadidőben - pl. hétvégén - elmehetnétek valami aktív programot szervezni.
Szégyen, hogy ez nem jutott eszedbe, csak hogy lelépj.
5/14 anonim 

válasza:

A hízás még csak nem is a sporton múlik, hanem a táplálkozáson. Mi lenne, ha szólnál, hogy drágám kicsit kikerekedtél az utóbbi időben, nincs kedved erre jobban odafigyelni? pld. főzőcskézhetnénk esténként kajarendelés helyett.
6/14 anonim 

válasza:

35 évesen már te is leszálló ágban vagy, vagy pedig abban leszel nemsokára szóval nemsokára a leértékelt pultra fogsz kerülni a húspiacon. Mondjuk lélekben legalább fiatal vagy mert a gondolkodásod egy 15 éves kiscsaj szellemi szintjét tükrözi.
7/14 anonim 

válasza:

Jó ég, ha ez nem kamu, hálát adok mindenféle magasabb hatalomnak, hogy normális értékrendű párom van.
8/14 A kérdező kommentje:
Rosszul értettétek, nem akarom otthagyni. A kérdés az, hogy ott fogom-e? Ezt szeretném mrgtudni. Biztos más is volt már hasonló helyzetben, azok hogy végződtek?
4-es mi? Ezek alap dolgok.
2022. máj. 16. 18:17
9/14 anonim 

válasza:

Honnan tudjuk mi, hogy ott fogod-e? Talán gyámság alatt állsz és nincsenek önálló cselekedeteid?
10/14 anonim 

válasza:

Kérdező, ne haragudj, én még soha nem néztem ilyen sekélyesen a partnereimre. Akiket szeretek, elfogadom, ha változnak. Nem a drasztikus dolgokra gondolok, de ilyen apróságon biztosan nem akadnék fent. Sőt, fel sem tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!