Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Szoktátok sajnálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szoktátok sajnálni a múltban történt sikertelenségeket?

Figyelt kérdés
Én mostanában gyakran merengek ezen, hogy milyen jól is alakulhatott volna az ismerkedés egy vagy több bizonyos nővel is, vagy miket csinálhattam volna másként, hogy valami legyen is a dologból...
2022. máj. 16. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Felesleges a múlton rágódni, a jelennel és a jövővel kezdj valamit.
2022. máj. 16. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mert minden kellett a fejlődési, tanulási folyamathoz. A kudarcok az élet részei, lehet tanulni belőle, és bölcsebb, jobb emberré válni vagy lehet siránkozni. Én az előbbit választottam, és most ennek köszönhetően boldog kapcsolatban élek. És teszek ezért minden nap - részben a múltbeli tapaszatlataim, "kudarcaim" alapján okulva is. Borzalmas dolog az önsajnáltatás, csak lehúzod magad a mélybe. Ellenben az önreflexió és fejlődési vágy felemel és boldog leszel.
2022. máj. 16. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanígy voltam, majd tököt növesztettem és beszéltem az érzéseimről. Összejöttünk, bár azóta már megint szingli vagyok de 5 évig voltam együtt egy csodás nővel. Ha nem az egóm vezérel, akár már hamarabb is jobban alakulhattak volna a dolgok.
2022. máj. 16. 11:55
 4/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
18%
Nem. Oka volt annak hogy valakivel nem sikerült...
2022. máj. 16. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

Neha elgondolkozom par kihagyott helyzeten, de nem depizek rajta.

A fenti valaszolok kozul pedig 2 kapasbol nem ferfi.

2022. máj. 16. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
Szoktam gyűlölni magam az elbénázott, kihagyott dolgokért évtizedekkel később is. (Meg sajnálni is) De én depresszióra hajlamos csákó vagyok, úgyhogy a normálisak valszeg nem. 49f
2022. máj. 16. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Igen, sajnos nagyon sokszor és ez kihat a jelenkori dolgokra is. Csomószor nem tudok koncentrálni, olyan, mintha a múltban élnék.
2022. máj. 16. 18:39
 8/10 Johnathanos ***** válasza:
100%

Jelenleg 24 vagyok. Ezzel a fejjel-tudással biztos hogy vissza mennék a múltba és sokmindent máshogy csinálnék mint amit a múltban tettem. Régebben nagyon visszahúzódós nem merek gyerek voltam.. Ma már ezek a problémák nincsnek. De ahogy írtam, ezzel a fejjel kelledt volna cselekednem anno..

Ez a sors, ellene nem tudok mit tenni, mindenkinek azt tanácsolom, akinek rossz volt a múltja az felejtse el, és inkábbb éljenek a jelenben, és próbáljanak a jövőre koncentrálni, jogy jobb legyen a lesz mint a volt

2022. máj. 19. 20:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem szoktam a múlton rágódni. Nekem jó volt a fiatalkorom. szerintem kedveltek a lányok, és egy két kivétellel eltudtam érni a célomat.
2022. jún. 25. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer történt ilyen, fogtam megkerestem azt a nőt, szerencsére pont egyedülálló volt s megmutattam milyen is tudok még lebni. Azóta a feleségem 😉
2022. jún. 25. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!