Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelenthet egy pasinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet egy pasinál?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszek egy srácnak.

De azt egyértelműen a tudtomra adta, hogy nem szerelmes belém.

Viszont folyton azt mondogatja hogy imád.

Miért mond ilyeneket?

Nálam az imádat a legerősebb szó a szeretetre, még akkor is ha nincs szó szerelemről. De az imád nálam azt jelenti, hogy a szeretetnél erősebb.

Szerintetek lehetséges hogy ezzel csak úgy dobálózik valaki és nem is gondolja komolyan?

Azt hogy bejövök a srácnak, azt onnan tudom, mert rengetegszer mondta már és látom is rajta.

2022. máj. 16. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Meg leszel tolva.

Azt jelenti.

2022. máj. 16. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
dugna szexuálisan
2022. máj. 16. 10:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet. Szokott beszélni nekem a szexről. De nem velem kapcsolatban, csak úgy általában minden félét. De nem mondja hogy találkozzunk. Ez vajon miért lehet? Csak kíváncsi hogyan reagálok ezekre a dolgokra és azokból akarja leszűrni benne lennék-e hogy valami több is legyen köztünk? Vagy nem mer elhívni találkozni? Vagy csak szórakozik?
2022. máj. 16. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Haver
2022. máj. 16. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem jártok, nem randiztok, akkor mitől lenne szerelmes? 1-2 hónap együttlét is kell(het) ahhoz, hogy valakiben ez az érzelem kialakuljon. Ez már nem a tini kategória, amikor szerelem nékül még puszi sincs...
2022. máj. 16. 11:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Ismerkedünk már egy ideje.

Én nem várom el hogy szerelmes legyen.

Csak érdekelt, hogy mire értheti hogy imád?

Meg ennyitől akkor imádás is mitől alakult ki nála?

Attól mert még ténylegesen nem jöttünk össze, attól még lehetnek érzelmei az embernek a másik iránt. Nemtől függetlenül is.

2022. máj. 16. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy mindketten rosszul használjátok az imádat/imád/imádni szót, szerintem le akar fektetni. Bejössz neki szexuálisan és kapcsolatba lépni veled nem akar, de néhányszor szeretkezni igen.
2022. máj. 16. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!