Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarta hagyni a barátnőm, hogy segítsek neki?

Gondolom mert nem tudtál volna segíteni. Egyáltalán mivel szerettél volna?
Nem lenne utolsó szempont tudni, hogy miért fájt a hasa. Ha hasmenése volt a joghurt, aszalt szilva a legrosszabb ötlet. Ha menstruál, akkor azért nem akart vízbe menni, a szauna viszont lehet oldotta a görcseit.

Sokszor a nők meg akarják mutatni talán kicsit dacbol is, hogy férfi nélkül is teljesen helyt állnak. Ami teljes mértékben igaz is, csak ezzel a szeretett férfit elhidegíthetik maguktól. Esetleg még másik opció, ha azt érzi rajtad, hogy csak kötelességből teszed.
Helyes kommunikációval szerintem sok minden megoldható. "Tudom, hogy egyedül is képes vagy helyt állni ebben a helyzetben, de ha már itt vagyok neked,mert szeretlek, hadd segítsek" ehhez hasonlókat mondhatsz neki, ha úgy adódik. Csak megenyhül.
De igazából te látod, hogy ez csak egy kis félreértés (meg eleve ha valaki rosszul van, így nem is olyan a hangulata, ami természetes)vagy egy hiszti gép(lehet nem az, csak innen gyakoriról én nem tudom) .

A menstruacio elott szokott lenni par gorcsolos nap.
A meleg ellazitja az izmokat es oldja a mestruacios gorcsoket.
Nekem ugy tunik,h ilyen felvilagosulatlan videki lany ,aki nem kepes beavatni ebbe a szituba,hogy elkerulje a konfliktust. Reszvetem,h ilyen elmaradott eszmeisegu lannyal vagy egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!