Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lepodik meg sok ember ezen?
Figyelt kérdés
Ha egy introvertalt ember eljar rendszeresen konditerembe. Nekem valahogy nem zarja ki egymast a ketto.2022. máj. 15. 22:29
1/6 anonim 

válasza:

Mert sokan nem értik mi az az introvertált és inkább csak ez az álszörnyülködés megy.
Csak a szokásos.
2/6 anonim 

válasza:

Én is introvertált vagyok, de ettől miért ne járhatnék edzeni? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet mert sokan nem mernek lemenni terembe, es ezert az introvertaltsagot osszekotik a felenkseggel? Vagy nem ertem
2022. máj. 15. 22:37
4/6 anonim 

válasza:

A jelentését sokan keverik. Főleg itt, ahol soknak van social anxiety meg hasonló baja. Én ha járnék konditerembe jobban örülnék, ha tök üres lenne, mert nagyon introvertált vagyok és ez keveredik social anxiety-vel is. Ez inkább olyan, hogy nem tudod elintézni, hogy üres legyen, ezért elfogadod mint szükséges rossz. Viszont ha ott beszélgetsz is emberekkel, akkor nem vagy introvertált valóban.
5/6 anonim 

válasza:

mert nem tudják, hogy az introvertált és a szociofóbiás, az két külön dolog.
6/6 anonim 

válasza:

Mert nem ismerik a szó jelentését, és a hallatán egy szemüveges, alulszocializált, szorongó nerd jelenik meg a szemük előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!