Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellettem neki?
Van egy pasi aki tetszik. Eleinte közvetlen volt, sokszor nézegetett, érdeklődő volt stb. Aztán egyre közömbösebb lett. Pár hete írtam neki egy emailt, és nem is válaszolt rá, szóval már ennyire sem érdeklem. Tudom bennem van a hiba, mert eddig soha sem volt párkapcsolatom, valamiért nem kellek senkinek. Pedig azt mondják csinos vagyok (én ezt nem hiszem el egyébként, mert azok mondják akik szeretnek) önbizalmam nulla, könnyen zavarba jövök, mindig találok magamon valami hibát. Utólag mondta valaki, hogy miért ezt a ruhát vettem fel a randira, mert iszonyúan előnytelen volt. Pár alkalommal nem számítottam rá, hogy találkozunk, és nem igazán csíptem ki magam (de mikor tudtam, hogy összefutunk, akkor magamhoz képest igen)
Ilyen dolgok közrejátszhattak, hogy nem akart végül tőlem semmit? Vagy mi lehetett a gond? Már kezdtem örülni, hogy lesz valami, de mégsem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!