Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy lány szeret velem lógni, de van barátja?
Elvagyunk együtt, nem akarom elszedni a barátjától, de örülnék neki, ha több lenne köztünk.
Viszont így sok dolgot megcsinálok neki amit más nem. Elviszem ahova kéri akár 100km-re is. Elmegyek érte az éjszaka közepén, ha kell meg ilyesmi.
Szóval kihasznál sztem.

Az a baj, hogy itt hiába mondunk bármit is a kérdezőnek, nem hiteles, mert évről-évre egyre több férfi kényszerül lelkileg bele ilyen megalázó szituációkba, ami emiatt egyre inkább mainstreammé válik és a végén az lesz már a szélsőséges, akinek van tartása.
Nagyon rossz a magány és a kérdező is írja, hogy jól érzi magát ezzel a lánnyal. A normális lányok nem maradnak szinglik, szenvedhetnek egy kapcsolatban, választhatnak rosszul akár 1000 férfi közül is, de mindig lesz rájuk jelentkező, mindig lesz náluk sorbanállás.

Hát mert a faszija nem megy érte el..
Sokszor beszél vele csúnyán is amit saját fülemmel hallottam.
Én nem tudom mit akarok tőle amúgy, amég van pasija addig úgy semmit, de tényleg vele érzem magam a legjobban.
A Pasija inkább elmegy a haverjaival este kajálni, akkor pl szólt nekem, hogy menjünk el mi is ugyan oda kajálni ketten, cserébe pedig tankol és meghív. Én meg mondtam, hogy okés aztán ott lett is egy kis balhé. De nem velem, hanem ő a pasijával balhézott.

Mond el neki, hogy szeretnéd ha veled lenne a mostani barátja helyett.
Vagy ne mondj neki semmit.
Nekem mindegy.

Nem. Ha megint találkozol vele akkor mond neki.
Te is érzed, hogy ez így nem jó ahogy van jelenleg.
Simán benne van, hogy otthagyja érted a pasit.
Senki nem szereti ha szarnak a fejére.
Ha meg nemet mond akkor legalább tudod,hogy nincs esélyed és tovább léphetsz.

Nem mindegy? Úgy is a másikkal marad, mert a nőknek ez kell.
Ha véletlenül összejönne veled, dobna hamar, mert te mindent megteszel érte, nekik ez unalmas.
Logikát véletlenül se keress benne.

Nem hiába vagy egyedül. 😂
Amúgy ne aggódj, én is ilyen vagyok, nem hiába vagyok inkább egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!