Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha egy lány szeret velem lógni, de van barátja?
Figyelt kérdés
Elvagyunk együtt, nem akarom elszedni a barátjától, de örülnék neki, ha több lenne köztünk.
Viszont így sok dolgot megcsinálok neki amit más nem. Elviszem ahova kéri akár 100km-re is. Elmegyek érte az éjszaka közepén, ha kell meg ilyesmi.
Szóval kihasznál sztem.
2022. máj. 15. 13:15
1/21 anonim 

válasza:

Ezt pontosan jól látod. Szépen kihasznál.
2/21 anonim 

válasza:

Ő is tesz neked AZONOS MÉRTÉKŰ szívességeket?
Ha nem, akkor növessz tököt:)
3/21 A kérdező kommentje:
Néha átjön és főz nekem.
2022. máj. 15. 13:26
4/21 anonim 

válasza:

Erről szól a férfi-nő "barátság".
5/21 anonim 

válasza:

A barátjával szexel, kényezteti, jól érzi magát, te pedig ott vagy minden másra, érte mész az éj közepén, gondolom lelki szemetesláda is vagy, miközben többet érzel, reménykedsz, hogy idővel több lesz belőle. Erre mondják azt, hogy sorban állsz a ló"péniszért".
6/21 anonim 

válasza:

És akkor csodálkoznak a lányok, hogy miért nem kérnek a "barátságukból" a fiúk.
7/21 A kérdező kommentje:
Hát én kavarok más lányokkal is, de egyikkel sem érzem magam olyan jól, mint vele. Ő rá sokszor szarik a barátja azért lóg olyankor velem. De valamelyik nap pl nekem "kellett" elvinnem a barátjához.
2022. máj. 15. 13:41
8/21 A kérdező kommentje:
Nem olyan régen például hajnali fél 4 kor mentem érte 70 km-re Discoba, mert nem tudott hazajönni.
2022. máj. 15. 13:42
9/21 anonim 

válasza:

Haver, szerezd vissza sürgősen a heréidet, ha nem akarsz ilyen szójapincsiként élni!
10/21 anonim 

válasza:

Mit akarsz egyáltalán tőle? Csak kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!