Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el ezt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el ezt egy férfinak h ezért nem akarom őt?

Figyelt kérdés

Sok randin vagyunk túl, el kellett már döntenem mi legyen

Remek a vele töltött idő, amiért mégsem szeretnék tőle többet, az az, hogy ha az embernek rosszabb napja van, esetleg szomorú is, nem hiszem, hogy megkapnám tőle azt a fajta érzelmi támogatást amire ilyenkor az ember vágyna. Nem ez a fajta, sőt. Nekem pedig ez számít, hisz ilyen téren én is odateszem magam. Kérdezte hogy mi a baj, mert azt hitte, hogy minden okés. Hazudni nem szeretnék de nem tudom hogyan kéne ezt felvázolni neki. Nincs túl sok érzéke a témához. :/

2022. máj. 14. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy hány randin vagytok túl, a leírtak alapján annyira még nem ismerhetitek egymást ,hogy a másik gondolatait is kitaláljátok. Te csak feltételezel valamit, hogy nem hiszed, hogy megkapnád tőle, de még azt se mondod el neki, ha valami bajod van, így honnan tudod, hogy nem kapnád meg tőle? Mi férfiak bármilyen hihetetlen is úgy működünk, hogy akkor tudunk támogatást adnak, ha MEGMONDJÁK NEKÜNK KONKRÉTAN ,hogy mi a baj, miben tudunk segíteni, miben vágysz támogatásra. Néma gyereknek az anyja se érti a szavát, gondolatolvasásban meg jelek megfejtésében, testbeszéd értelmezésében elképesztő bénák vagyunk, szóval egész biztosan csak akkor tudhatod hogy nem számíthatsz egy férfira, ha ténylegesen megkéred valamire és ő nem teszi meg, minden más esetben nem tudhatod.
2022. máj. 14. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Én annyit mondanék, hogy érzékenyebb férfira vágyom, aki jobban tud érzelmi támaszt nyújtani, ezért bár ő más szempontból szuper értékes ember, de neked tovább kell keresned.Pont.
2022. máj. 14. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Huh az isten mentsen meg az ilyen nktől akit állandóan simizni kell… mint egy macska olyan vagy
2022. máj. 15. 06:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyes, ez nem olyan dolog amit meg kell említeni, hogy csinálja így. Nem akarom megváltoztatni, mert nem is lehetne. Ha valakiben ez nincs meg adottságként, akkor felesleges ezt az orra alá dörgölni.
2022. máj. 15. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a 2. válaszoló nagyon jól összefoglalta.

Minden nőnek más az érzelmi igénye és más a kommunikációs módja, ennek megfelelően keresünk magunknak partnert.

Szóval egyszerűen mondd meg neki, hogy neked szükséged van érzelmi támaszra, lelkizésre stb egy kapcsolatban.

Amúgy, másik dolog, de biztos vagy benne, hogy ő erre alkalmatlan lenne? Gondolom eddig mindig a legjobb formádat látta csak, szerintem mielőtt kidobod, tesztelhetnéd. Hátha kiderül, hogy neki is van egy érzelmesebb oldala, csak még nem merte megmutatni. Sok pasi fél, hogy nem elég férfias, és inkább megjátssza az érzéketlen tahót, nehogy b.zinak gondolják vagy mittomén.

2022. máj. 15. 07:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Jól összefoglalta.

Már volt tesztelés, szinte rá se kérdezett, hogy miért vagyok szrul. Ezen már túl vagyunk.

2022. máj. 15. 07:51
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
TESZTELGET EZ AZ IDIOTA IS. Nem akartok visszamenni véletlen az óvodába?
2022. máj. 15. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Te tudod, de ne lepődj meg ha nem találsz senkit. Én nagyon érzelmes típus vagyok,de az elején egyáltalán nem mutatom ki, pont azért amit egyik előttem szóló írta.

Akik meg már az elején ilyen túlkedvesek meg pont hogy sokszor megjatsszak magukat. Szóval ilyen kis apróságokból nem fogod tudni leszűrni, csak ha tényleg valami komoly baj van, akkor derül ki,h számíthatsz e rá.

2022. máj. 15. 08:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Már volt tesztelés - na, az ilyen nőktől/férfiaktól mentsen meg a jóisten.

Én sem mutatom ki kapcsolat elején az érzelmeimet, pontosan ezért, mert aztán jönnek a játszmák, a visszaélés vele (volt rá példa nem is egyszer)

2022. máj. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!