Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és mikor alakult ki az a teória, hogy a szép,csinos,gyönyörű lányok/nők magányosak?
Van benne valami. Mivel szépek, mindenki fél megközelíteni őket. Azt hiszik megszólíthatatlanok, és buták.
Pl. egy csúnya, öregnek tűnő tanárról feltételezed, hogy jó tanár, vagy egy fiatal, szépről?! Egyértelmű.
Én most találkoztam egy ilyen lánnyal.
Nagyon szép, értelmes, jó társaság.
De az is lehet, hogy azért van egyedül, mert valami olyan súlyosabb problémája van, amiről még nem tudok. Nem tudom...
De létezik ilyen.
Te meg még kezdő vagy, már a szavakból is látszik, amiket használsz, ha elhiszel neki ilyeneket ;). Tippelnem kéne már szerelmes is vagy belé mert egyszer rád nézett és azt hiszed akar téged.
Pfft, nem várok én már semmit a nőktől, ha erre gondolsz.
Én úgy láttam, kezdeményeznek náluk a pasik, de csak a komolytalanok, akik csak szexet akarnak egy csinos nővel. Nem látnak tovább a külsőn. Főleg a fuckboyok kezdeményeznek náluk. A pasik általában félnek a különösen szep nőkkel komoly kapcsolatot kezdeni mert azt hiszik, nem tudják megtartani, mert mindenki udvarol nekik. (Ez nem így van) De persze van kivétel, viszont én ezt láttam.
Szóval igen, ritka hogy egy férfit érdekelje egy gyogyoru no személyisége és lelke.
Mert nemigen vannak a szep csinos gyonyoru nők mellé helyes ertelmes korrwkt pasik mivel 90%-uk egy pancser vagy gyökér vag ronda.
Nő többség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!