Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt mondják, "Te vagy a mindenem" Azt hogy értsem?

Te - személyes névmás
Vagy - határozati
A - nevelő
Mindenem - főnév
Mit àllítunk : vagy - àllitmàny
Mim vagy: mindenem - alany
Ki a mindenem: Te - határozati
A te vagy a mindenem szinonimái:
Te vagy nekem a minden
Te vagy a mindenség
Te vagy nekem a levegő
Angolul:
You are my everything
Nèmetül:
Du bist meine Weinstein
kontextusban:
Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám/ kaptam tőled ...
(Ezért)Te vagy a mindenem
Mit jelent a "minden" szó?
Kivétel nélkül az összes személy , élőlény , tárgy , dolog , egyetlen egyet sem kihagyva belőle
Egyéb:
Pozitív reflexió , általában szerelmesek szoktàk használni a kifejezést, ilyen esetekben szintén hasonló szintű válasszal szoktak reagàlni, vagy ugyanazzal:
Pl:
te is nekem
Beled is nagyon
Ezeket az alapvető èrzelmi reakciókat a mesterséges intelligenciànak is meglehet tanítani , a gyakori kérdező sajnos pedig nem , és ez nem az első eset itt sajnos
Trollkodasnak indult a válasz , de rájöttem hogy ez szomorú

Ez semmit nem jelent. Csak mondják az emberek mert azt hiszik hogy az a másik, akit ismernek.
De valójában nem viselnék el a másikat ha mindent tudnának rola.

#7 az egy dolog hogy itt mindenki több diplomás mérnök , havi millió fizuval , de kíváncsi lennék ha IQ-t mèrnènk vagy jelen esetben EQ-t mekkora lenne az àtlag
Hangsúlyoznàm mèrnènk, nem pedig bekiabàlnànk ahogy végtelen+1 mint mindig mindenre itt szokàs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!