Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok sallang (gyertya, rózsaszirom, szatén köntös a nőn, stb.) érdekli a férfiakat?
Figyelt kérdés
Itt olvastam azt, hogy így lehet feldobni egy romantikus estét... Ez tetszik a férfiaknak? (Én tuti nem erőlködnék ilyenekkel.)2022. máj. 11. 11:30
1/12 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a férfiakat így masszaügyileg érdekelné, engem igen, mert én így vagyok bedrótozva. :)
3/12 anonim válasza:
Biztos van, akinek bejön. Az én párom szerintem nem is értené, mit akarok, ha rózsaszirmokat szórnék szét a lakásban.
4/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, nekem kimondottan tetszik. Már a gondolat is, hogy törődnek és időt fordítanak arra hogy nekem jó legyen.
6/12 anonim válasza:
Igen, szerintem ilyen körítéstől romantikus egy este. (habár a rózsaszirmokat én sem erőltetném)
7/12 anonim válasza:
Engem nőként is hidegen hagynak ezek a dolgok.
8/12 anonim válasza:
Szerintem felesleges, de nem tenném szóvá, hogy nem tetszik.
9/12 anonim válasza:
Az én férjem nagyon szereti az ilyesmit. Amúgy is rendben van a szexuális életünk, de mindig jó érzés látni a szemében a vágyat, amikor meglepem egy-két új szexi cuccal, hangulatvilágítással, vagy közös fürdővel, borozással. Mondjuk rózsaszirmokat még nem szórtam szét, az szerintem egyikünknek sem tetszene :)
10/12 anonim válasza:
#9 Miféle szexi cucc? Fehérnemű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!