Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek szexelni. Ez normalis?
Van baratom, 3 eve egyutt vagyunk. O 26, en 20. Az előjátékot tokre elvezem, el is tudok menni hamar, minden oké. Viszont a szex szörnyű, utalom, nagyon sokszor faj is. Volt, amikor kevésbé fajt, es picit élveztem, de döntő többségében rossz, elelvezni semmikepp se tudnek tole. Mit tehetnék?
-Privatot nem kerek, csak ha tanács, tapasztalat
-Szeretjük egymast, nem nem csal meg, nem, en se csaltam meg, van kemia, odafigyelünk az elojatekra, próbáltuk mar tobb helyen, tobb pozba, sikositoval, ovszerrel, óvszer nélkül stb. Nem, nem tul nagy/kicsi a farka, pont jo méretű, igen, tudja kezelni a szerszámot.
Olyan erzes mintha égne a pnám tőle, túl szűk, fáj. Mi lehet a gond? Beszeltem par baratnommel, azok közül csak 1 mondta azt hogy szeret szexelni, többinek szinten faj, vagy nem erez semmit. Neten is azt olvastam hogy sok nőnek kellemetlen, nem
élvezi. Mit tehetnek, segítsetek.
Barátkozz meg a gondolattal, hogy a barátodnak nagy a szerszáma. Emiatt sokkal óvatosabbnak kell lenni, az orgazmus olyan vérbőséget okoz, ami utána megnehezíti a behatolást. Ha benned van is bármelyikőtök izgathatja a csiklód, amelyikőtök jobban hozzáfér. A hüvelyi orgazmus más kérdés, a nők nagy része nem képes rá, ezért kell a kezeket bevetni.
A nőgyógyász is segíthet, lehet hogy nem szakadt át a szűzhártyád, vagy a méhszájad nagyon lent van, érdemes megnézetni, fertőzés is okozhatja, esetleg vaginizmus (bár ha ennyi ideje együtt vagytok az furcsa lenne), mindenképp mondd el, hogy fájdalmas együttlét miatt mész, és hogy 3 éve tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!