Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz volt a szex de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz volt a szex de még azóta is keres hiába utasítom vissza?

Figyelt kérdés

Hónapok óta beszélünk, én kedvelem igazából. És én is úgy érzem lehetett volna jobb is a szex köztünk. Érdekesnek találom, hogy kb egy hónapja szexeltünk 1x de azóta is állandóan ír pedig rossz volt a szex. Meg is tudtuk beszélni, hogy mi volt a gond, találkozni találkoztam vele azóta de szex az nem volt pedig ő szeretné.

Vissza utasítom, és tudom is, hogy tudna mással is szexelni (meg gondolom így is tesz) de hiába volt velem rossz ennek ellenére is keres és akarja.

Miért lehet ez? Miért keres még mindig ha vannak nálam jobb opciók is?

Nem beszéltünk meg semmit, nem volt konkrét célunk egymással, csak majd ahogy alakul úgy alakul. 27-30 évesek vagyunk

2022. máj. 9. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Miért iszol csapvizet? Pedig vannak nagyon jó ásványvizek.
2022. máj. 9. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért, mert veled őszintén meg tudja beszélni, mi nem működött. Egyébként ahhoz is idő kell, hogy a párok egymáshoz szokjanak, felismerjék, hogy kinek mi a jó. Egy alkalom után ez ritkán működik.

Majdnem 30 évesen szerintem tudhatnád, hogy egy kapcsolat nem csak szexből áll, hanem ezer más dologból.

2022. máj. 9. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Lehet hogy szerelmes
2022. máj. 9. 15:54
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Mert tetszel neki. Miért utasítod vissza?
2022. máj. 9. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Neked volt rossz vagy neki? Miatta vagy miattad vagy csak a helyzet miatt?

Amúgy az, hogy van más opció, sokszor csak a nők illúziója, a pasinak csak nagy a szája. Lehetséges, hogy még így is hozzád kell a legkevesebb energia befektetést tennie. Arra megy, amerre kisebb az ellenállás, más lánynál esélytelen és csak te hiszed az ellenkezőjét. Lehet, mással is tossz vagy rosszabb neki, ha miatta nem volt jó. Vagy más lány is lepattintotta egy alkalom után, ha nem volt jó neki.

Vagy gondolom, azt szeretnéd hallani, hogy érez valamit irántad. Nem tudom, de nem érdemes illúziókat kergetni.

2022. máj. 9. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
Azert irogat mert nem birja el az egoja a visszautasitast.
2022. máj. 9. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, az első szex sztm általában nem a legjobb. Ősze kell csiszolni, stb...
2022. máj. 9. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!