Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak tényleg szépnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg szépnek találják a ma divatos arcfeltöltős kezeléseken átesett mű női arcot?

Figyelt kérdés

Ismerős körben egyre több és több az ajak feltöltés (kacsaszáj), kissebb arc plasztika (szemhéj felvarrás, kiegyenesített mimika nélküli arc)

Igényes, ápolt de érett nők 40-50-60 éves korukra elkezdik magukat tuningolni és egy szamomra nevetséges új egyen arcot csináltatnak maguknak, mert hogy szerintük ez kell a pasiknak.

Szerintem csúnya és nevetséges. Van férj aki azt mondja hogy neki igy is tetszik a felesége, de a felesége ott van mellette, merne mást mondani. :)

Más szakítás után lett kacsaszáj és a pasit végül vissza is szerezte, komolyan emiatt? Ne már

Én nem érzem hogy szebb lennék ezekkel a műtétekkel. Minden egyebet megteszek, nyilván látszik az idő, de nem keserít el, annyira hogy képes legyek átvariállni magam. Csinos vagyok, adok magamra, igényes, ápolt stb

A műmell már tök általános 40 felett, azt nem is kérdezem, meg formás kis mellűként a létjogosultságát megértem, de ezt sem vállalnám be.

2022. máj. 9. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igényesen elvégzett feltöltött ajak, mell az még lehet szép, és az be is jön. De a ló túloldalára könnyen átesnek és az már nem jön be. 32f
2022. máj. 9. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Küldj képet, hogy mire gondolsz.

Mert van ami ronda és igénytelen de van ami szép és igényes. Szájfeltöltésből is.

A műmell meg elsősorban nem a is a férfinak kell, hanem a nőnek, hogy jobban érezze magát. Az én feleségemnek pici cicije volt, én imádom a pici cicit, de ő direkt arra gyűjtött h megcsináltassa. Szomorú voltam és még elleneztem is, de belementem mert ez volt a nagy vágya. Azóta sokkal boldogabb, folyton mutogatja magát, szexben is kiegyensúlyozottabb, szóval abszolút jól jártunj.

2022. máj. 9. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt is az a helyzet, mint a mellplasztikánál: ha tényleg szépen és profin csinálják, nemigen veszed észre (mondjuk cicin ruhában), csak sokat dob az összhatáson. Amin megakad a szmed, azt általában már túltolták, vagy nem végeztek jó munkát.
2022. máj. 9. 15:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Szájnál nem láttam olyat ami szép lenne. :)

A mellmutet az mondom más tészta.

2022. máj. 9. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szájból is van sok, ami jól néz ki. Azt amúgy észre se veszed, ha jó
2022. máj. 9. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a lenyeg, hogy csak a rossz feltoltest veszed eszre. Az enyemet a sajat batyam nem vette eszre, pedig havonta biztos talalkozunk 1-2x
2022. máj. 9. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
30 pluszon nőként botoxoltatok, így kisimultak a mély homlokráncaim. Más csak annyot mond, milyen kipihent vagyok.
2022. máj. 9. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Én tudok neked mondani olyan feltöltött szájrat, ami teljesen korrekt.

Keress rá FIona Bones-ra youtubeon. Neki teljesen jól áll és nem is tűnik feltöltöttnek.

2022. máj. 9. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiona maga is azt mondta, töltés után néhány hónappal, hogy már szinte nem is látszik a töltés, de amúgy neki tényleg természetes volt.
2022. máj. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!