Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akit nem hajt a vére, hanem képes leélni egy férfi mellett az életét, úgy hogy nem csalja meg egyszer sem?
Hamarabb csal meg egy férfi egy nőt, mint egy nő egy férfit!
A férfiak többségét a farkuk vezeti. Az, hogy egy nő miért csal meg egy férfit... Talán mert a férfiak hozzák ki a nőkből, hogy megcsaláshoz folyamodjanak!
És igen, létezik ilyen nő! Majnem minden nő ilyen! A dolgokat a férfiak cseszik el!
Persze, hogy létezik. Mint, ahogy férfi is.
Rengeteg olyan idős házaspár van, akik fiatalon házasodtak, együtt élnek, 30,40,50 éve és ment félre egyik sem.
Nem ugyanezt írtad ki az előbb csak férfival?
Amúgy létezik, ha magamból meg az eddigi partnereimből indulok ki, mind 3-4 éves kapcsolat volt, sosem a hűtlenség miatt lett vége. Én speciel igénylem a jó szexet, de nem "hajt a vérem", az egész más dolog, ha a jelenlegi pár nem tud olyan szintű érzelmi támaszt ill. személyiség fejlődést nyújtani... Nekem mindig ez volt a szakítást kiváltó tényező, és mindig kellett vagy fél év, mire új kapcsolatba tudtam kezdeni.
De ez habitus kérdése, hogy kit hajt a vére, és kit nem...
Grö. Má századik kérdés ma. Valaki berágott a hasonló kérdésre-csak férfi volt nő helyett.
És ha létezik mi van. Körbehordozod, mint a véres kardot?
Engem megcsalt az exem, okot nem adtam ra. En meg nem csaltam. Valahogy nehezemre esne magamba engedni egy vadidegen pasit.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!