Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért tetszenek a vékony lányok, mert anyám dagadt, én meg nem szeretném ha a párom is ilyen egészségtelen lenne?
Jólvan a te logikáddal akkor meg, aki túlsúlyos az meg zabálja a csipszet meg liter számra issza a kólát és lusta, csak hízik a hátsója.
Tetszik vagy sem, aki egészséges és sportol az nem túlsúlyos xD
Megint az incelkedès, már k*rvára unom.
Ezzel a bullshittel, hogy a súlyon lehet változtatni, a magasságon nem, megint elárultad magad, hogy egy 170cm-es incel vagy.
Én nő vagyok, az én anyám is túlsúlyos, sőt, dohanyzik is. Porckopása van, cukorbeteg és nemrég volt infarktusa. Pedig nem 150 kilós, "csak" 80-90 között volt világ életében a 160 centijéhez. Nagyon szeretem őt, de nekem ő akkor is arra példa, hogy milyen ne legyek. És ez teljesen rendben van, ahogy az is, hogy lehetőleg a férjem se legyen ilyen. (Sajnos a szülések az én alakomat is kikezdték, de nem vagyok súlyosan elhízott, és dolgozom rajta, hogy fittebb legyek.)
Lehet itt 20-30 évesen ünnepelni a gömbölyded vonalakat, de 50 felett a szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség és mozgásszervi bántalmak már nem olyan vidámak. Lehet, hogy fiatalon még úgy tűnik, az élet 20 és 40 éves kor között zajlik, a többi nem számít, de ez nem így van. Nem bullshit, hogy a túlsúly egészségtelen, csak épp fiatalon ezt még nem tapasztalja meg magán az ember.
A vékonyság nem egyenlő az egészséggel!
Nekem bejönnek az egészségesen vékony és a teltkarcsúnál kicsit ducibb csajok is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!