Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! 24 éves elköttetett nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! 24 éves elköttetett nő pozitívum vagy negatívum társkeresésnél?

Figyelt kérdés

Nyilván aki mindenáron akar gyereket az most ne válaszoljon!

Indolkold válaszod!

2022. máj. 6. 13:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Ne vicceljetek! Itt már csak trollok írnak ki kérdést és ők is válaszolnak 90%-ban. Jól elszórakoztatják magukat.
2022. máj. 6. 14:12
 12/27 A kérdező kommentje:

Bocs, de nem igazán értem mi ebben a trollolló...

Jelenleg nem vagyok párkapcsolatban de szeretnék. Szexelni összejárok valakivel, néha elmegyünk ide-oda, voltunk már Bahamákon is.

Szerintem ebben nincs semmi rossz.

2022. máj. 6. 14:18
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Oh, te vagy az a k#rva aki rámírt anno privátban, hogy te nem vagy k#rva, mert ők kevesebbet kérnek mint te? :D Jobb is ha nem szaporodsz. :D

Szegénynek nagyon rossz családi háttere volt, az apja verte őket, félre kefélt majd otthagyta őket.

Egy masodpercre majdnem megsajnaltam, de elkezdte ecsetelni, hogy havonta 4 basszák százezrekért. :D

2022. máj. 6. 14:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem te vagy, akkor ne vedd magadra. :)
2022. máj. 6. 14:20
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Hogy intézted el? Úgy tudtam csak valami 3 gyerek után legális (ami szerintem felháborító amúgy).
2022. máj. 6. 14:23
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Most teljesen függetlenül a témától, kíváncsiságból megnéztem, mennyi is egy bahamai utazás. Nem tudom, mikor érdemes oda menni, de idén szeptember 10-17 intervallum egészen baráti áron megvan.

Repülőjegy: 220e/fő (most erre rájön még ilyen-olyan plusz szolgáltatás, de mondjuk, hogy 300/fő alatt megvagy)

Szállás 6 éjszakára most igényektől meg elvárásoktól függően akár 300 ezerből is megvan, ha szeretnél reggelit vagy all inclusive ellátást, akkor 500-600 ft-től megvagy. Tegyünk hozzá kis költőpénzt meg ilyen-olyan belépőket, satöbbit, és 1,5M egy ilyen bahamai utazás 2 főre. Vagy kevesebb, ha beéred az olcsóbb szállással, a helyi piacon vásárolsz és magadnak főzöl, mittudomén. Ami nem azt mondom, hogy minden magyar család a jobb farzsebéből előhúzza, de azért nem is az az összeg, ami olyan elérhetetlenül sok lenne, azért szerintem sokan össze tudják spórolni ezt egy nyaralásra. Én legalábbis évente ennél többet is el szoktam néha nyaralni, és most nem is felvágásból mondom, de egy 700.000-es horvátországi nyaralás itt, egy 300.000-es balatonozás ott, egy kis hosszú hétvége Szlovéniában, még egyszer egy Balaton és már meg is van a kb 1,5M-s nyaralás, csak nem egyszer voltam egy hetet, hanem mindegyik nyári hónapban csináltam valamit. De ha direkt akarnék a Bahamákra menni, akkor azért nem lenne ez lehetetlen.

Amúgy a kérdésedre válaszolva: nyilván tudod te is, hogy aki nem akar gyereket, annak előny, aki meg nem akar, annak nem. Nagyon nincs mit szépíteni ezen.

2022. máj. 6. 14:40
 17/27 A kérdező kommentje:

15. A gyereknevelés topikba írd be a kulcsszavakat

Rengeteg kérdés foglalkozik ezzel.

Igen, azt tudom kedves válaszoló de szerettem volna részletekbemenően hallani.

2022. máj. 6. 14:43
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan ne válaszoljon aki akkar gyereket akkor mégis kinek a véleményére vagy kiváncsi? 🤦‍♀️

Bahamák ugye? Álmodik a nyomor 😅😅

Neked kár is lenne szaporodnod ennyi ésszel...

2022. máj. 6. 15:11
 19/27 anonim ***** válasza:
30%
Mutterodnak is kár volt... Inkább nyelt volba le 🤮🤮
2022. máj. 6. 15:11
 20/27 anonim ***** válasza:
22%
Hülyeségnek tartom, főleg ha nem azert kell mert orvosok mondtál hogy belehalnal a szülésbe vagy a magzat orokolbe betegseget biztosan. Ha van 3 gyereked mar, akkor is. Ha tisztessegesen dolgozol, lefoglalod magad, esetleg tobb idoszakban par nelkul leszel, vagy 40 eves korodban kidob a ferjed egy fiatalabbert es mar nem is akarsz utana pasit, akkor nem fogsz annyit dugni eleted soran hogy megérje. Ha megis besikerul 10 evbe egyszer, ott az abortusz. En amugyis ovszer parti vagyok hazassagban is. Heti 3szor belefer. Ki tudja mikor kefel felre a ferj, ne hozzon haza semmit.
2022. máj. 6. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!