Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme ráírnom arra a személyre aki veszélyben lehet?

Figyelt kérdés

Adott egy személy aki nem ismer. Én tudok hozzá kapcsolódóan egy-két dolgot ami nem veszélytelen, még lehet zaklatás áldozata. Ti megírnátok neki, hogy ezért és ezért vigyázzon magára (ami a múltban történt és nem tud róla), vagy hagynátok nem avatkozom bele majd elválik alapon?

Volt valaki ilyen helyzetben?

2022. máj. 5. 12:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem meg teljesen mindegy, mert a veszély az veszély. A"

Nem mindegy. Így csak egy kotnyeles, mások dolgába avatkozó valaki vagy.

Ha bajban van, akkor rendőrség, ha nem, akkor meg foglalkozz magaddal.

2022. máj. 5. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha mar szolnek, semmikepp sem uzenetben. Ha mas kezebe kerul, csak rosszabb.
2022. máj. 5. 20:16
 13/14 A kérdező kommentje:

8, 9, 10, 12 Köszönöm!

12-nek, igen annyi tart vissza, hogy valamennyire én is mégjobban belekeverednék... és azt nem szeretném... de ugyanakkor ott a vészcsengő, hogy ha történne valami, én tudnék róla...

2022. máj. 5. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:

FFura helyzet, meggondolandó. Elöször is miért szólsz bele más dolgába ? Ha meg igen, akkor személyesen beszélj az illetövel, ha beszélsz. Riogqatni sem kell öt, de, ha tudja, hogy bajba kerülhet, akkor talán jobban figyel magára. Ha nem szólnál, és megtörténik a baj, akkor magadat hibáztatnád egész életedben.

Taán egy rövid, érelmes, bizonyítékokkel teli beszélgetés lenne a legmegfelelöbb.

2022. máj. 9. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!