Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme ráírnom arra a személyre aki veszélyben lehet?
Adott egy személy aki nem ismer. Én tudok hozzá kapcsolódóan egy-két dolgot ami nem veszélytelen, még lehet zaklatás áldozata. Ti megírnátok neki, hogy ezért és ezért vigyázzon magára (ami a múltban történt és nem tud róla), vagy hagynátok nem avatkozom bele majd elválik alapon?
Volt valaki ilyen helyzetben?
"Szerintem meg teljesen mindegy, mert a veszély az veszély. A"
Nem mindegy. Így csak egy kotnyeles, mások dolgába avatkozó valaki vagy.
Ha bajban van, akkor rendőrség, ha nem, akkor meg foglalkozz magaddal.
8, 9, 10, 12 Köszönöm!
12-nek, igen annyi tart vissza, hogy valamennyire én is mégjobban belekeverednék... és azt nem szeretném... de ugyanakkor ott a vészcsengő, hogy ha történne valami, én tudnék róla...
FFura helyzet, meggondolandó. Elöször is miért szólsz bele más dolgába ? Ha meg igen, akkor személyesen beszélj az illetövel, ha beszélsz. Riogqatni sem kell öt, de, ha tudja, hogy bajba kerülhet, akkor talán jobban figyel magára. Ha nem szólnál, és megtörténik a baj, akkor magadat hibáztatnád egész életedben.
Taán egy rövid, érelmes, bizonyítékokkel teli beszélgetés lenne a legmegfelelöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!