Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehetek szerelmes?
Figyelt kérdés
21/F vagyok, eddig életemben összesen egyszer sikerült, másfél hónapig tartott, és ő akart szakítani. Vannak nők (nem kevés szerencsére), akiket külsőre igenis vonzónak találok, de valahogy beleszeretni valakibe sosem sikerül. Pedig nem adom fel túl könnyen, randiztam én már jópárszor, néhánnyal többször is, de valahogy senki nincs akivel belsőleg összeillünk. Vagy én vagyok túl igényes, hogy olyat akarok akivel jól el tudunk beszélgetni és akivel jól érzem magam? Egyszerűen nem találok senkit, szerintetek mit tegyek?2010. szept. 16. 23:44
1/3 anonim válasza:
Keress kitartóan és gondold végig, hogy mi is az, ami igazán fontos egy lányban neked.
3/3 anonim válasza:
mélyebb érzelmeket keresel, számodra (mint nekem) nincs szerelem első látásra, de másodikra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!