Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem lehetek végre boldog és szerelmes?
Körülöttem mindenki szerelmes,mostanában jött össze a barátjával/barátnőjével,de tényleg szinte mindenki,még a nálam jóval fiatalabbaknak is van barátjuk,csak nekem nincs,pedig van kiszemeltem,de ő rám se hederít,mégis a sors mindig "összehoz" minket.Annyira szeretnék már én is szerelmes lenni,de nekem miért nem lehet?:((
17/L
mintha magamat olvasnám... nem tudom :(
szintén 17L
Ha tudnád mennyi ember van a környezetemben akik ugyan ezt mondják... Nekem sincs barátom, nem is volt, nekem is volt idő, amikor totál így éreztem magamat. Foglald el magad valamivel, mondjuk menj sportolni, vagy valami olyan dolgot kezdj el, ami társas, és még nem csináltad. Ez lefoglalja az idődet, amikor unatkozol, és nem azon ácsingózol, hogy legyen már pasid, illetve így legalább ismerkedsz.
L17
nemtom....én is így vagyok vele, frusztrál a dolog, hogy egyedül vagyok, kéne valaki aki pótolja a megmaradt úrt a barátnőmmel való szakítás óta...
akit átölelek ,akit szeretek, és aki viszont szeret....:(
20/F
Sajnos én is egyedűl ragyogok még :(
22 FFI
én is konkrét személyre gondolok :) és minket is gyakran hoz össze a sors,mégsem lett belőle egyenlőre semmi
második voltam.
ne keseredj el, nem kötelező a párkapcsolat. akkor jön amikor a legideálisabb, azzal akivel kell. Nézd meg azt a sok 14-15 évest, összejönnek mert ez a menő, egy egy pláza cica egy egy metro sráccal, szerinted mennyire komoly, boldog a kapcsolat? Nekem sem volt 17 éves koromig senkim, akkor jöttek mentek a csajok, szinte egyik iránt sem éreztem semmi komolyat, nem akartam magamat sem kínozni, volt hogy 1 hétig jártam valakivel. 19 voltam amikor tényleg komoly barátnőmmel összejöttem. Szakítottunk fél éve. Azóta volt már megint nem tartósak, 2-3 nap, ezek olyan megfontolatlan döntések, kényszer helyzetszerű "most kell valaki, mert senkinek érzem magam ha nem vagyok kapcsolatban" aztán átgondoltam, csak azért, hogy legyen azért nem kell. Semmi boldog pillanat az eredménye...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!