Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadjam el párom rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el párom rossz szokását?

Figyelt kérdés

Szóval párom aki nő az utóbbi időben felvett olyan szokást, hogy facebookon kommentekbe okoskodik.

Olyan témákhoz szól hozzá, amihez nem is ért, sok hülyeséget ír.

Addig nem volt gond, amig a barátok nem szóltak nekem, hogy ez kicsit égő szerintük.

Mármint szó szerint mindent jobban tud....

Pl kicsit husi és beszól, hogyan kell fogyni, helyesen táplálkozni......

Próbáltam neki mondani, hogy nem kellene ennyit irogatni, de csak haragszik rám.

Neki erre szüksége van....

Mondjuk sokkal többet nyokodja a telojat, kicsit távolodunk is egymástól...

Csak az érdekelne, ki mit tenne, tenne e egyáltalán valamit?

2022. máj. 4. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mutasd meg neki GYIK-et, itt mindenki ezt csinálja
2022. máj. 4. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Sehogy. Keress mást.

Csak égeted magd vele.

2022. máj. 4. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy például ő husi, még tisztában lehet azzal, mit hogyan kellene vagy lehetne tenni a szép alakért. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Ha szeretnéd, nem a barátaid véleménye után mennél. Persze a telefonnyomkodás miatt szólhatsz kettőtök érdekében, a többi nem annyira jogos szerintem.

2022. máj. 4. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Létezik a letiltás funkció. Ha mindenhonnan kitiltják, vége lesz a h*éskedésének.
2022. máj. 4. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is szoktasd át a gyikre. Ez anonim is, meg már amúgy is van elég okoskodó h.lye, plusz egy senkinek se fog feltűnni. Ő meg kiélheti magát. Mindenki jól jár 😊
2022. máj. 4. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Add át neki a frusztráló üzenetet. Pl. Pista mondta, hogy mennyire meglepődött a kommenteden, hogy tudod hogyan kell fogyni. Mit írtál?

Megmutatja, kérdez stb.

- Nem tudom, én nem írnék ilyet, mert kicsit furcsállom, hogy facebookon ilyeneket kell kommentelni, inkább a gyakorikerdeseket olvasgatom.

2022. máj. 4. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

Ahogy itt valaki leírja, az hogy valaki nem topmodell attól még lehet tisztában dolgokkal. Ez lehet igaz másra is.

Ugyanakkor ha a barátnőd is azok közé az emberek közé tartozik, aki tök sok hülyeséget irkál, sok esetben nem túl szofisztikált stílusban mindenféle alá az elég gáz.

Gondolok itt arra, amikor emberek pl politikai témában osztják az észt a komment szekcióban, vagy celebek képei alatt okoskodnak az arról árulkodik/hat hogy nem kifejezetten intelligens.

Azért sok hülye van a gyakorin ez tény, de sok értelmes kommentet, sztorit is lehet olvasni. Emberek megosztják a tapasztalataikat, kicsit bele lehet látni mások életébe és ebből tök sokat lehet tanulni. Csak tudni kell helyén kezelni. Plusz ugye anonim. Ha épp trollkodni van kedvem, azt se tudja senki, nem égetem magam. Nem szokott ilyrn lenni csak példa.

Meg azért a kapcsolatok szekció pont az, ahol az EQ is sokat számít és nincs is igazán tudomanyos háttere a dolognak.

Gazdaság, egészségügy, politika azért más.

2022. máj. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!