Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha vki azt hiheti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha vki azt hiheti, hogy bejön nekem,pedig nem?

Figyelt kérdés

Kint van a standom egy forgalmas helyen, ahol jönnek mennek az emberek.Többször is észre vettem már, hogy egy srác aki elég sokszor megfordul arra mindig bámul, de tök véletlenül pont akkor nézek arra amikor jön.Elég ciki,mert már van , hogy azt látom, hogy nagyban vigyorog is.

Van párom, és teljesen hidegen hagy ez az ember. De tuti azt hiszi emiatt, hogy pont mindig akkor nézek arra amikor jön.Miota elkezdett rám vigyorogni attól félek, hogy oda is fog jönni hozzám. Nagyon kellemetlen.

2022. máj. 4. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha odamegy megmondod neki hogy hagyjon békén.
2022. máj. 4. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mit feszülsz ezen.

Kit érdekel, hogy néz?

Ha odajön, megmondod, hogy félreértette, nem vagy vevő rá.

2022. máj. 4. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
32%
Hívd oda a barátod, az majd lerendezi, hogy utána már arra menni sem fog tudni, sőt sehová sem. Ez a modern idők szele.
2022. máj. 4. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit túlgondolod, az ilyen véletlen ránézéseket nem lehet elkerülni amint kilépsz a világba. Őszintén nekem ilyen "félelmeim" utoljára kb 16 éves koromban voltak, hogy jaj fél másodpercig ránéztem, most miket gondolhat rólam stb.

Valószínűleg simán tetszel neki és ezért vigyorog, ne törődj vele. Azért lehajtott fejjel se járhatsz mindig. Nyugodtan nézz az emberek szemébe.

2022. máj. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!