Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a viharba lehet az h aki nekem bejön annak én is és aki nekem nem, annak én se? N

Mert a nő választ.
Ha valakit kiválasztottál az általában közeledik, hiszen nyitott vagy rá.
Fordítva meg fordítva :)

"már-már beteges ezotéria-mánia"
"ez elutasítást fog szülni, ezért nem nekik kell lezárni a dolgot."
Sosem értettem, ha két ember személyisége nem passzol össze, akkor miért várja mindkettő, hogy a másik mondja ki a végleges szakítást?
Gondolom nem az ezotéria mánia a probléma valós gyökere.
Én nem vagyok ezo fan, de láttam már ilyen videókat, ahol elmondja a videós, hogy már biztos lesz összeköltözés meg házasság, meg el fog válni a faszi a feleségétől stb, stb.
Csakhogy a pasiknak eszük ágában sincs ezeket megcsinálni. Szexre "használják" a nőket, azok meg azt várják, hogy minden úgy lesz ahogy az ezo videóban mondták.
Szóval nem az ezo mánia a baj, hanem hogy a pasik egy része nem akar szintet lépni a kapcsolatban (összeköltözés, eljegyzés, házasság stb).
Hitegetik a nőket évekig, azok meg haladnának előre a közös életükben, de a faszi miatt nem lehet. És ez rá van fogva az ezotériára meg egy csomó minden másra, csak ne kelljen szembesülni vele, hogy két ember nem illik össze.
Rengeteg a kapcsolatfüggő nő, meg a kapcsolatban szex miatt függő férfi. Nincs ezen mit szépíteni. De szakítani egyik sem akar, mert ott az a fránya függőség.
"További kérdés, hogy ha ezért csinálják, akkor ez tudatos döntés, vagy tudat alatt érzik, hogy ez elutasítást fog szülni, ezért nem nekik kell lezárni a dolgot."
Szóval a nők nem azért csinálják hogy "kierőszakolják" a szakítást, hanem mert tehetetlennek érzik magukat, mert haladnának előre a kapcsolattal, de a pasi meg elvan a megszokott szexadagjával, de szintet lépni nem akar.
Ezért kellene egyeztetni a két fél jövőképét. Tudat alatt mindketten tudják hogy ez nem egyezik (egy idő után rájönnek), de félnek egyedül maradni, és inkább tűrik a folyamatos vitákat, aztán egy időre mindig kibékülnek, és így lesz egy se veled, se nélküled kapcsolat, ahol mindketten porig rombolják a saját és a másik fél lelkét, ahelyett hogy elengednék egymást és keresnének valakit aki valójában hozzájuk illik.
A kérdésre válaszolva, sajnos nálam fordítva van. Nekem mindig az jön be akinek én nem, vagy én annak jövök be, aki nekem nem szimpi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!