Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy egy férfinek hiányozzak?
Figyelt kérdés
Ha sokáig folyamatosan chateltünk, de egyszer csak leállok, felhagyok az írogatással, akkor felkelthetem az érdeklődésését, hogy most ezt miért tettem, vagy inkább miért nem?2022. máj. 4. 07:06
11/21 anonim válasza:
Főzd meg a kedvenc ételét és tálalj fel neki egy jó nagy korsó sört. Ha már hangulatban vagytok akkor nem lesz szégyenlős.
13/21 A kérdező kommentje:
Tudom, egy férfit a gyomránál vagy egy lejjebb levő ponton a legkönnyebb megfogni, de mint fentebb írtam, elzárkózik a személyes találkozótól. Azt mondja, régen is bátortalan volt (persze, lehet, hogy csak nem akart megbántani). Én amúgy sem oráloznék / vagy feküdnék le valakivel mindaddig, míg egymás bizalmában nem férkőztünk.
2022. máj. 4. 13:33
14/21 anonim válasza:
18 alatt vagy? Elég "tini kapcsolat" hatása van ennek az egésznek.
15/21 A kérdező kommentje:
Nem 🙂, de attól, hogy nem adom rögtön oda magam valakinek, bármekkora is a szerelem, korosabb nő is lehetek. Sőt, úgy érzem, ez egy érettebb gondolkodásra utal. (Nem akarom magam fényezni 🙂).
2022. máj. 4. 13:50
16/21 anonim válasza:
Tegyéj eleget minden kívánságának a saját erőd határán belül, és mutasd meg neki, hogy szügséged van rá.
17/21 NTBS válasza:
Ne legyél elérhető. Ha tényleg érez valamit és nem csak arra kellesz, akkor keress.
18/21 anonim válasza:
Ha valaki menni akar, el fog menni, Ne taktikázz ! Ne jelentkezz Te, majd Ő hív, de azért ne ülj otthon és bámuld a telefont. Találsz más elfoglaltságot is ! Ha jeletkezik max. 5 perc beszélgetés és ne irogass neki !
19/21 anonim válasza:
Ez az egész egy veszett fejsze nyele…! Online kapcsolatban lenni olyan, mint a képernyőbe bele szeretni! Minek pazarlod rá a drága idődet, ha nem akar személyes kontaktot, tehát nem akar téged?! Minek?
20/21 anonim válasza:
Szerintem ha nem akar találkozni - bármi miatt - akkor nem érdemes erőltetni. Gondolj magadra, akit kedvelsz, jól érzed magad a társaságában, miért ne akarnál találkozni? Arról nem is beszélve, ha évekig halogatja a találkát, mi lesz később, hogyan ismered meg? Évente randiztok, 10 év múlva lesz az első csók, 30 év múlva pedig összeköltöztök?
Csetkapcsolatba ne vigyél érzéseket, mert könnyen pórul jársz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!